| WildS0ul a întrebat:

cum pot sa imi conving mama sa imi fac pierce in buza? Imi e frica si sa-i pomenesc de asta, pentru ca a vazut odata o poza cu o fata care avea pierce in nas si a zis"aoleu si imbelciugata asta, de ce ai tu poze cu ea? :o eu te credeam fetita cuminte si finuta si bla bla bla..."
Am un prieten care a facut la multi pierce si se pricepe(la salon nu pot merge pentru ca nu este niciunul in oras, si imi trebuie si acordul parintilor). Daca imi dau si nu le spun sigur ma bat si imi e frica de ce dracu mai pot sa imi faca. Ei se supara si daca iau 9 la scoala x(. Cum pot macar sa ii fac sa se obisnuiasca cu ideea?
Ps: nu ma luati cu: gandeste-te de doua ori, sunt riscuri mari etc etc. Vreau sa imi dau si punct. Vreti sa ma ajutati bine si daca nu, sariti peste intrebarea mea tongue

Răspuns Câştigător
| d2i2n2 a răspuns:

Daca tot vrei sa-ti faci pierce in buza faci odata ca creca acum nu te omoara parinti ca ti-ai pus un pirce in buza, vor intelege ei ca asta vrei tu, si ca vrei sa faci cum vrei tu nu cum vor ei.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu sărim deloc peste întrebarea ta.
Fii om serios!
Pa, pa.

| valentingb a răspuns:

U poti sa ii convingi. Daca au o idee, care e in folosul tau, nu le-o poti schimba, si cum spui tu, punct. Se pare ca semeni mai mult cu ei decat credeaiwinking

| Gabriela_Siminutza_1997 a răspuns:

Aici nu este de glumit asa de repede sa iti bagi pierce la buza, las-o balta esti prea tanara pentru asa ceva!

| WildS0ul explică (pentru Gabriela_Siminutza_1997):

Sa mori tu ca sunt! da curvele alea de 12 ani nu's prea tinere sa fie asa?

| WildS0ul explică (pentru Gabriela_Siminutza_1997):

Zau ma?! dar curvele alea de 12 ani, nu's prea tinere sa fie curve? vrei sa imi dau pierce la 80 de ani, sau cum? laughing