| TipaInNegru a întrebat:

Hei TPU cum pot sa-mi fac unghiile sa creasca mai repede si sa le dau o forma mai patrata?

Răspuns Câştigător
| Blondddddddaaaaaa a răspuns:

Ai aceeasi probleme pe care am avut-o si eu puppy dog eyes. Pai, in primul rand daca vrei sa iti creasca, ocupate mult de ele :
Pui apa calduta intr-un castron mic, le tin putin sa se in moaie cuticulele, dupa care iei o lamaie, o tai pe jumate si te dai pe unghii. Dupa te poti sterge cu un servetel de lamaie.
Apoi unghiile tale vor fi moi si le poti da o forma puppy dog eyes, daca sunt mici este mai bine, iti vor creste frumos, si in forma dorita; le pilesti pe partea de sus a unghilor si dupa un colturi intorcand pilaa, dupa ce le-ai pilat pe fiecare, taieti pielitele si cuticulele daca sunt mari. Ar fi bine daca ai avea si tratament de protectie puppy dog eyes, si depinde de care. eu am unul foarte bun si unghiile mare nu cresteau cam deloc. se rupeau repede, si acum cresc frumos si repede :*! Ocupa-te de ele si o sa vezi ca vor creste puppy dog eyes. Sper ca te-am ajutatt :*.

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cumperi de la Farmasi tratament pentru intarirea unghiilor, gasesti la orice magazin, sau aproape la orice magazin, costa 5-8 lei.

| pietrean a răspuns:

Uleiul de ricin, le mentin sanatoase.De asemeni si uleiul de masline.
Dar, daca nu stai bine cu calciul, siliciul, zincul, degeaba tii unghiile in uleiuri.Ar fi bine sa-ti faci niste analize din sange(cu trimitere de la medicul de familie, catre un laborator care are contract cu CAS-ul), sa veci cum stai cu calciul in special.
Eu iau calciu+D3+siliciu.Calciul(pentru revitalizarea parului, unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu)se asimileaza mai bine in prezenta vitaminei D3, iar siliciul favorizeaza productia de colagen si cheratina(este indicat si pentru ten, cresterea parului).
Firma PARAPHARM, medicamentul Calciu din Corali+Siliciu+D3, costa cam 15 roni(1 cutie de 30 capsule+1 cutie gratuit).Am gasit la oferta.

| Naturelle a răspuns:

Incalzeste putin ulei de masline si stai cu degetele in el putin.

| Balooonasseeee a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru crestere. funda?

| milawe4ka a răspuns:

Poţi încerca mai multe măşti pentru creşterea unghiilor sînt foarte multe pe net. Poţi să le rozi cu pila pînă ce obţine formă pătrată. Sper ca te-am ajutat.Te pup