| alexandraad a întrebat:

Cum sa am mai multa încredere in mine și sa scap de gândurile negative?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Meditație cu mantra.
Curaj și încredere în mine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mediteaza.

| wexceptional a răspuns:

Inconjoara-te de oameni fara griji fara probleme care au in cap doar buna dispozitie si scapi de toata neincrederea nu te lua dupa toti tristii ca ajungi ca ei

| Eusunt132 a răspuns:

Sicer sa iti spun, nu te baga in anturaje cu Golanii pentru a prinde tupeu. Eu asa am facut si regret fiindca din cauza lor fumez si am probleme. Is ok acum, doar cu fumatul ce nu ma pot abtine. Eu in fiecare dimineata ( poti face asta si oricand) ma duc in baie si ma uit la mine pentru 5 minute, imi spun ca sunt bine si ca merit tot ce am. Trebuie sa nu iti fie frica de oameni. Prin greseli Evoluezi. Sper ca te-am ajutat.

| Ralucaacular2019 a răspuns:

Pentru gandurile negative:
Toți avem ganduri negative. Unii mai puțin, uni mai mult( așa ca mine și ca tine laughing )
Ce poți face? Simplu de spus, puțin mai greu de aplicat.
Dar o sa îți explic povestea mea, poate te ajuta.
Am OCD. Dacă nu sti ce e caută pe net.mi-a fost de ajuns 3 secunde sa dezvolt asta. Sunt pe drumul de vindecare. Cum ma vindec? Când îmi vin gandurile negative și care îmi dau o Stare de anxietate, ma uit la ele, le simt, le aud in capul meu, însă le las sa stea acolo indiferent de ce stare îmi da in acel moment. Și de multe ori îmi vine sa urlu sau sa plâng. Aștept sa treacă. Așa și și tu poți face când ai ganduri nedorite. Lasa-le sa fie acolo in capul tău. Cu timpul dacă tu nu te mai agiti pentru ele vor dispărea pentru ca vor vedea ca nu te interesează. Gând negativ->gând pozitiv. O sa fie greu la început pentru ca mintea ta o sa se revolte. Sunt doar ganduri. Cred ca orice om din lumea asta imensa are ganduri ciudate doar ca le lasă sa treacă nu se ancorează in ele ca și noi ăștia mai sensibili sa zic așa. Nu uita ca noi suntem creatori vieții noastre prin modul in care ne modelam creierul cu idei. Ca sa ai încredere in tine mai multă, aduti aminte ca tu poți orice și folosește afirmații pozitive. Găsești pe net o mulțime de afirmații pentru orice domeniu dorești. Caută afirmațiile Niculinei Gheorghiță și video pe YouTube. Te ajuta mult. Repeta in fiecare zi o afirmație care rezonează cu tine deși la început pare fals, continua.
PUTEM SA AVEM VIATA LA CARE VISAM!