Nu pot sa inteleg cum ai ajuns campionul zilei la ce rang ridicat de prostie prezinti
Am ajuns campionul anului tocmai pentru ca am raspuns serios la întrebări serioase si pentru ca am luat la misto intrebari care meritau luate la misto...
Ok, nu o sa dau raspunsuri ironice, desi asta intentionam. Daca tu asa vrei sa ii treci, nu o sa te judec. Adica sa scrii ca e al tau tata, sa nu inteleaga altcineva ca nu e al tau, ci al altcuiva. Gata, asta mi-a scapat, fara suparare
Presupun ca semnele alea de intrebare sunt emoticoane care aici nu se arata, ca doar nu intrebai :/
Si la bunici nu cred ca are asa mare relevanta, daca nu vrei clasicul "mamaie" poti sa gasesti altele: mama v2, buna... Dar oricum, nu putem sa iti zicem noi cum sa le treci pentru c anul stiu cum vorbesti tu cu verisorii tai :/. Trece la fiecare numele lor, nu e mare chestie. Oricum lucrurile astea sunt absolut irelevante pentru viata.
Dacă au o porecla anume poți sa o pui pe aceea sau sa adaugi un emoji ce îi caracterizează langa nume
sper ca am ajutat
FUNDA?
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: