Eu chiar am ceva de comentat la adresa ei este frumoasă, carismatică, are forme, însă DETEST faptul că atunci când vine în România pe la emisiuni „uită" să vorbească românește... înțeleg că a stat mult timp în America, dar cu mama ei acasă nu cred că vorbește în engleză și sunt sigură că nu a uitat.cuvintele pe care le spune uneori în engleză, ulterior le spune și în română, deci chiar știe românește. ar fi ok să nu mai facă de astea pentru că mie mi se pare penibil gestul
Asta e o caracteristica a neamului nostrum de la Coana Chirita incoace.
Haha
Prin anii '90 era un fotbalist plecat de vreo 2-3 ani in Italia si la un interviu intreaba: "come si dice pe romaneste?".
Acum adevarul este ca daca ai invatat ceva in alta limba, uneori e greu sa gasesti cuvantul romanesc. Si eu sunt plecat de multi ani si mi s-a mai intamplat.
Da, sunt convinsă că îți vin în minte cuvintele din altă limbă dacă ai vorbit-o mult, însă nu trebuie să faci pe atotștiutorul. că mai zici un cuvânt-două, se înțelege, însă nu cum face alexandra: 3 cuvinte în română, 5 în engleză
Nu mi se pare perfecta. Sunt multe femei mai frumoase ca ea. In plus, ceva ce e perfect pentru tine, poate fi urat pentru mine. Mi se pare o intrebare fara sens...