| LoadedGun a întrebat:

Cunosc o fata de cand ma stiu ar fi trebuit sa fie "prietena mea cea mai buna" dar nu e asa. Poate doar ea simte asta eu nu simt.In primul rand de fiecare data imi fura alti prieteni.Nici nu stiu daca acele persoane au fost prietenii mei cu adevarat.Mereu ne certam si tot timpul ea are dreptate desi eu stiu ca nu e asa.De fiecare data cand o sfatuiesc sa nu faca un lucru prostesc il face si mereu ajunge la concluzia ca nu a reactionat bine. Ea mereu imi observa mie defectele imi spune ca traiesc in lumea mea sunt inchisa in mine bla bla dar ea nu observa defectele ei ca e pe cale sa se tranforme intr-o mare fitoasa, rasfatata si prostituata.Cand incerc sa ii spun defectele imi spune ca nu e adevarat dar asa e.Ma chinui sa o aduc cu picioarele pe pamant dar nu reusesc! Ce sa fac? Maine poimaine incepe sa stea pe strazi ca o prostituata si sa se drogheze nu mai are mult presimt asta. Ce sa fac? Ar trebui sa ma chinui in continuare sa o ajut sa isi revina cu toate ca trebuie sa suport din nou toate certurile sau sa o las? Ea imi spune ca eu sunt cea care trebuie sa se schimbe.

Răspuns Câştigător
| katy_3282 a răspuns:

Incapatinatilor e greu ceva sa le explici ceva! Totusi trebuie sa te gindesti daca iti trebuie tie asta.Ea se simte ca nu se poate compara cu tine si incearca sa te coboare la nivelul ei dezvoltinduti diferite complexe! Eu te-as sfatui sa incerci sa o ajuti de la departare vb cu parintii ei, prietenii ca sa nu te raneasca psihologic! Totusi eu cred ca trebuie sa o juti doar ca fa-o fara ca ea sa stie. Dupa aceasta o sati multumeasca! Succese si ai grija de tine!

2 răspunsuri:
| mao14 a răspuns:

Buna happy am trait si eu experienta, e extrem de nasol. vreau sa iti zic, chiar daca poate nu iti e tot una trebuie sa renunti la prietenia cu fata asta pentru ca nu prea merita. iti distrugi tu toti nervii, ea poate candva te va face sa crezi ca tu esti cumva iar poate tu nu esti. poate din cauza a ceea ce face ea vei avea si tu probleme si asta nu ar fi ok. incearca sa ii mai explici o data cum sta situatia daca nu vrea sa te inteleaga si sa te asculte inseamn ca nu iti e prietena adevarata si ca nu mai are rost sa o tineti asa.
S per sa te fi ajutat. Bafta :d

| Maria9666 a răspuns:

Eu zic sa te departezi de ea, daca tu nu simti ca e cea mai buna prietena a ta si nici ea nu iti demonstreaza asta happy Ramanandu-i alaturi iti faci rau singura. crede-ma.