| IngerCazator a întrebat:

Cunosc un baiat de vreo 2-3 ani si acum de mai bine de 4 luni tot incearca sa se combine cu mine... Acum cateva zile am iesit afara si vb la telefon cu o prietena el m-a vazut s-a apropiat de mine am inceput sa vorbim, apoi m-a luat de mana si intr-un moment a incercat sa ma sarute, m-a atins pe buze dar nu m-a sarutat pentru ca l-am dat la o parte... Ce credeti sa ma combin cu el? (kesti este ca este mai mic decat mine la inaltime)

6 răspunsuri:
| cranian0000 a răspuns:

Da...nu conteaza inaltimea daca el te iubeste si il iubesti si u puteti fi impreuna. Funda?

| LOwee02 a răspuns:

Doar daca il placi si tu. Intai asigura-te ca el chiar te place, nu joaca teatru.happy Iar daca amandoi va placeti, faptul ca el e mai scund nu o sa mai fie chiar o problema, nu ati fi singurul cuplu in care baiatul e mai scund sau mai putin dezvoltat fizic.winking Succes indiferent de alegerea ta.

| AxaDany a răspuns:

Daca il iubesti sau ti la el il iubesti asa cum e el. Mic mare...

| AxaDany a răspuns:

Daca ti la el il iubesti asa cum e.

| alexa1420 a răspuns:

Daca iti place de el nu conteaza vasta si niici inaltimeawinkingdaca nu...o sa conteze pentru tine

| ioanariri a răspuns:

Mdaa... si eu am avut un prieten mai mic decat mine. stiu cum e sentimentul, dar daca tie iti place de el si el se comporta frumos cu tine, eu zic ca mertita o sansa happy depinde de tine:*