| Wary_Forsaken_2001 a întrebat:

Hei TPU big grin, am o problema, eu imi petrec cel mult 1 o ora pe zi ca sa invat / sa scriu temele si in medie vreo 30 de minute si faza e ca am doar note de 10, mai merg si la olimpiada si nimeni nu ma crede ca am o memorie buna si un IQ mare si colegii ma fac tocilar ca zic ca stau toata ziua cu capu-n carete si isi bat joc de mine, stiu ca nu pot fi omorat de niste sunete dar ma enerveaza ca sunt ignorat de ceilalti, toti ceilalti sunt rebeli si ma cam enerveaza sa fiu exclus si sa nu am multi prieteni, ce sa fac? Dau fundita big grin!

Răspuns Câştigător
| Kandia15 a răspuns:

Sa inveti in continuare! Ei sunt doar gelosi ca ai note mai mari decat ei! Prieteni iti poti face oricand, insa de invatat nu prea. la varsta ta invatatul e cel mai important! Nu zic ca nu trebuie sa iesi cu prietenii sau mai stiu eu ce! Vreau sa iti spun sa si grija cum iti alegi prietenii. Daca colegii tai isi bat joc de tine pentru ca inveti, atunci sunt tampiti rau! Lasa-i sa rada! Tu o sa razi de ei la urma! Daca te ignora, lasa-i! Dumnezeu indeparteaza unii oameni fin viata ta cu un motiv! Nu "alerga" dupa ei!

| Kandia15 a răspuns (pentru Kandia15):

Din* am gresit mai sus

7 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa ii ignori si sa iti vezi de treaba ta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ce iti pasa de gura lumii? Tu nu pune la suflet. Invata in continuare. Doar asa vei ajunge cineva in lumea asta. Pana la urma fiecare crede ca poate face orice. Mai ales ei. Dar fara invatatura nu se poate.

| WaterDrop a răspuns:

Vei avea prieteni care nu se vor simti inferiori in prezenta ta asa cum o fac cei de acum happy Cat despre cei de acum, razi si tu de ei spunandu`le ce salariu vei avea.

| pufulescu a răspuns:

Prietenas, ma uimeste ce aud de la tine! Ce scoala aveti voi azi in Romania, incat poti sa-ti termini temele intr-o ora?
Eu unul te felicit daca e asa cum spui si nu vad de ce ai mintii, dar puteam sa am eu IQ-ul nu de 200 ca tine ci de 2000 si tot nu reuseam sa scriu toate problemele la matematica, la fizica, sa invat comentariile la romana, sa fac temele la franceza plus geografie plus biologie plus ce dracului mai era pe acolo INTR-O ORA... este imposibil fizic, nu mental!
Nu spun ca minti, dar si daca spui adevarul inseamna ca primiti de lucru pentru acasa a 4 a parte din ce primeam noi! Cu toata sinceritatea iti marturisesc ca daca am cosmaruri cu ceva azi, am cu scoala si temele pentru acasa!

| Wary_Forsaken_2001 explică (pentru pufulescu):

75% din ceea ce facem la scoala retin din clasa si nu am profesori care sa ne umfle cu teme, ca au si ei minte sa stie ca ceea ce facem la scoala nu o sa ne prea ajute privind spre jobul din viitor...

| 141414 a răspuns:

Fii mai activ ca si membru al colectivului. Invidii vor exista mereu daca esti bun. Dar stii, nu ii trata ca pe niste inferiori si nu se vor simti asa. Si eu am fost ca tine și imi iubeam clasa si scoala, aveam grija de ei si ei ma iubeau pe mine, eram mereu in centrul lor, ii ascultam si ii ajutam. Asa cred ca ar trebui sa fii si tu.Dar daca tu consideri ca e prea tarziu sau nu ai stofa de lider, doar invata si vei ajunge mare, fa-ti prieteni si fii asa cu ei, prieteni care sa fie ca tine sau superiori. Mult succes!