| CottonCandy a întrebat:

Hei >TPUbig grin< Am o problema [grava]. Intr-un timp, aveam foarte multe cosuri pe fata. In vara le-am stors [nu am avut semne dupa aceea] si mi-au trecut mai toate. Insa acum, iar mi-au aparut. Le-am stors aseara, dar inca sunt putin rosie [am ca niste pete]. Mi-e frica sa nu raman cu semnele astea si sa devin dependenta de fond de ten [oricum il folosesc foarte des, insa acum nu prea ma mai dau, ca am apa termala si ma dau cu ea pe fata si mi-e ca se agraveaza]:-s.
Trebuie sa ma dau cu o crema ca sa imi dispara petele de pe fata?
Daca ma dau cu ceva pentru cosuri si a doua zi ma dau cu fond de ten, se agraveaza?

Funda+Folositor!love struck

4 răspunsuri:
| AliveOne a răspuns:

Nu e obligatorie crema de fata... si da s-ar putea sa se agravezi mai bine le lasi in voia lor fiindca trec si eu am avut si nu mai am happy oricum eu nu m-am dat cu nimicbig grin hmm cosurile apar in mare parte atunci cand esti indragostit/a de un baiat/fata smug asa ca vezi ce faci cu dragostea asta succes!happy

| Bibiancabibi a răspuns:

Eu as spune sa nu te mai chinui sa scapi de acasta problema "grava". Cu cat storci cosurile cu atat iti iasa mai multe [ chiar daca asta se intampla dupa multa vreme ], sau aparitia lor se datoreaza urmarii acelei perioade "fertile" din luna! Nu te mai chinui cu cosurile! 90% din adolescenti au aceasta problema! Si ti-as sugera sa nu mai folosesti fond de ten, pentru ca nu prea are un efect bun asupra texturii pielii! Cine te place te place asa cum esti! [ si eu am destule cosuri si cat timp nu ma sint jenata de ele nimeni si nimic nu ma intereseaza! mai bine sa ai cosuri acum decat peste 5 ani cand atunci chiar ar trebui sa ne jenam! ]
:*

| Kerli a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba
si mai usor cu fondul de ten
@andykissforyou cosurile apar din cauza dereglarii hormonilor, dar se pare ca tu ai ramas in vremea bunicii laughing)

| Mirunik98 a răspuns:

Pot sa-ti spun decat atata cand iti apar cosuri date cu un sapun dove dimineata cand te speli p fata big grin