| SupCow a întrebat:

Hei >TPUbig grin<
as dori sa devin reprezentant AVON si nu prea stiu cum sta treaba puteti sa imi explicati va rog

Răspuns Câştigător
| Irina117 a răspuns:

Sigur, am auzit ca iti ies si unele produse la super oferte dar si gratis... dar si bani
Partea nasoala e ca trebuie sa faci comanda de o anumita suna(ex 120 lei) daca nu ai strans banii astia va trebui sa dai comanda si sa cumperi tu produse ...adica sa zicem ai facut comanda de 90 lei si trebuie de 120 mai faci o comanda de la tine de 30 lei...sau amani comanda si o faci peste trei saptamani

e frumos...mai ales ca la avon apar la 3 saptamani...adica in fiecare catalog cateva produse noi
iar la oriflame sunt multe accesoriilove struck

intr-un fel merita.
intr-un fel nu

aaa
si daca faci si tu la randu tau reprezentati castigi ceva...adica iti iese cevahappy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Mihaela.La Avon comanda minima e 110 ron.Ca reprezentant Avon ai discount la comenzi cuprins intre 15% si 30% iar cateodata la produsele noi aparute de 45% fata de pretul de catalog -castigul tau. Pe langa discount ai produse cadou si tot felul de programe motivationale, oferte pentru reprezentanti, retea de telefonie mobila la care primesti minute pentru fiecare comanda-parteneriat cu Orange-, livrare colet la tine acasa, termen de plata al facturii flexibil, card de credit parfumat. Uite, ca sa vezi ce beneficii ai intra te rog pe www.avon.wgz.ro in sectiunea "Afacerea ta" acolo sunt mai multe fisiere cu informatii pe care le poti descarca, daca te intereseaza completeaza formularul si o sa te contactam.
Iti multumesc!
Alex Albu - Senior Coordonator

| DianaCD a răspuns:

Http://dia-avon.myforum.ro si afli mai multe

| Calin84 a răspuns:

Www.reprezentantavon.com/calin, intri aici si completezi formularul, sau tel la 0723141155 si te sun eu :)