| Wary_Forsaken_2001 a întrebat:

Hei TPU : D, imi puteti spune si mie cam cate ore pe saptamana fac din fiecare materie la profilul mate-info ( clasa I )? Credeti ca fac o alegere buna intrand la acel profil, adica sa nu aud intr-un raspuns ca filologia este mai buna ca nu vreau sa sfarsesc ca fiind prof de engleza/romana/istorie... sau ca vanzator la supermarket :/?

3 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Cam așa stau lucrurile, faci 4 ore de matematică M1 ( cea mai grea, din care dai și BAC și teză ), 3 ore de fizică ( la alegere, poți da BAC sau/și teză), 2 ore de biologie(BAC și/sau teză), 2 ore de chimie( BAC și/sau teză), 2 ore de TIC, 3 ore de română, 2 ore limba modernă 1( sau mai multe, dacă ești intensiv această limbă + teză pentru intenvis ), 2 ore limbă modernă 2 ( idem ca la limba modernă 1 ), 1 oră de geografie, 1 oră de istorie, o oră de știinte socio-umane, o oră de educație atreprenorială( in clasa a 10 a ), 1 oră de desen/muzică la 2 saptamani, 2 ore de educație fizică, 1 oră de info.
Dacă ești la intensiv info, în clasa a 9-a și a 10-a vei avea cate 4 ore de info, iar in a 11-a si a 12-a cate 7 ore de info. In clasa a 10-a faci doar o ora de TIC, din clasa a 11-a nu mai faci deloc. Dacă ești la mate info simplu faci 1 oră de info in clasa a 9a si a 10a si din a 11-a faci cate 4 ore. Din clasa a 11-a s-ar putea sa se mai taie din orele de biologie/chimie și sa se adauge optionale la matematica, de exemplu, alegeti voi. Sper sa nu fi uitat nimic.
Teze: Romana, matematică, informatică și biologie/chimie/fizică + limbă străină ( dacă ești intensiv limba straina).
BAC: Competențe + Română, matematică M1 și Biologie/Chimie/Fizică/Informatică.
Pentru alte intrebari, lasa-mi mesaj, am fost la acest profil.

| Iwannabesmart a răspuns:

Da, e cea mai buna alegere mate-info.
La intensiv informatica faci:
1 ora informatica
3 ore activitate in laborator
2 ore de TIC
4 ore de matematica
3 ore fizica
2 chimie
2 biologie
2 franceza
2 engleza