Cred ca intelegi ce vreau sa spun, nu mai merita sa vorbesc atita.
Totul e de ra*hat.
Deja ne spui o poveste fără pic de sens
Numai bună de aruncat la gunoi...
Ce povestești tu sunt cele mai minore lucruri și neînsemnate...
Daca toti am fi la fel atunci ar fi banal...am o colega care seamana cu tine din cele citite mai sus.AR fi bine sa incerci sa faci un efort sa fi mai deschis, nici eu numa inteleg cu tata prea bine, ne certam des(nu chiar zilnic)pe motive prostesti el e mai orgolis si nu lasa de la el si eu la fel si tocmai de asta ne certa de obicei. Dar deja de la o vreme am inceput sa ne intelegem mai bine pentru ca nu ma mai suparam pe el din orice(incercam sa fi mai iertatoare). Poti sa incerci si tu sa fi mai toleranta si sa vezi partea plina a paharului, mama ta te sacaia cu notele (asa fac mamele bune, sincer)pentru ca vrea sa te motiveze sa inveti deoarece e in folosul tau ca sa nu regreti peste cativa ani ca nu ai invatat, si de asta ne mai si pedepsesc parintii.La scoala cu olegii incearca sa te integrezi putin in societate incet cu incet prin subiecte comune, ceva ce va place fi putin mai sociabila.Cu profesorii ar trebui sa fi putin mai serioasa si sa ii respecti putin...chiar daca te enerveaza, plictisesc, sterseaza etc. incearca sa le dai de inteles ca esti cu gandul la ora dar si cu trupul.(chiar daca nu e asa). Incearca sa faci ce ti-am zis si macar una dintre ideiile mele de mai susu te va ajuta.
Buna!
Nici eu nu pot spune ca am viata perfecta si multe lucruri ma preseaza mult, parintii si colegii, temele si scoala si cate altele.
Uneori sa fi diferit nu e ceva rau.
Si nici mie nu imi place sa ma copieze lumea, si multi o fac.
Si ce daca iti plac animeurile? Si colegelor mele le plac [eu m-am uitat numai la cateva si nu pot spune ca imi plac asa tare].
Explicale parintilor ca nu poti sa inveti mai mult de atat, dar da si tu putin interes pentru logica macar scrieti lectiile si temele sa vada profesorul ca te-ai straduit macar putin.
Nu ii mai lua in seama pe badaranii de la tine din clasa. Si eu am o colega noua si toata lumea [baietii in special] de la inceputul anului ii zic in toate felurile si cate altele. Nu te lasa calcata in picioare de nimeni!
Daca mai vrei sfaturi poate te mai pot ajuta, contacteaza ma pe privat.
PA-pa Succes
Nu vreau sa ma integrez....ci doar sa nu mai profite de kine. mie mi ok daca nu vorbesc cu ei. dar ei vorbesc cu minenumai cand vor ceva..nu ma deranjeaza daca nu vorbesc cu mine..eu am ocupatie. dar sunt cam profitori si ma enerveaza.
Pai colegii mei nu isi bat joc de mine.[ca fac tare urat si in plus nu prea au motive] dar in schimb ma ignora[ nu ma deranjeaza] si vorbesc cu mine atunci cand vor ceva..si nu pot sa zic nu [zic nu, dar rar cand deja m-am saturat]..la teste trebuie sa fac si alea ale lor, sau daca avem aceleasi subiecte sa le dau[invat destul de bine aici la scoala, depinde de cat interes acord unei materii. dar sunt la liceu de muzica, eu sunt la profil de teatru..si nu ne cer foarte multe doar ca na sunt unii, aia fiind destul de multi care sunt batuti in cap si nici nu invata.] si la teme ii mai ajut pe unii si culmea iese mai bine ca la mine si imi vine sa ma bat dupa ] in fine oricum am de gand sa ma mut de langa feteel langa care stau [is curioasa ce o sa faca..ca nu cred ca o sa imi zica sa ma intorc ca sa le dau de copiat..macar atata bun simt desi cred ca asta se va intampla]
Dacă tu nu te integrezi ce pretenții să mai ai să nu profite de tine?
Și eu păream naivă la inceput și s-au învățat să profite dar acum de câte ori mai vor ceva își dau seama și singuri cât de penibili au ajuns..cu ajutorul meu bineînțeles
cerd ca ai inteles gresit...nu isi bat joc de mine....nu au motive, si oricum nu i-as lasa sa faca asta, nu suport sa-si bata cineva joc de mine..nimeni nu are nici o treaba cu mine, pur si simplu nu vorbesc cu ei. ei vorbesc cu mine daca eu incep o discutie, dar ei foarte rar incep o discutie cu mine(nu ma deranjeaza..si ma refer rar atunci cand nu vor ceva, dar eu de inteles ma inteleg bine cu ei)
Penaaaa1 întreabă: