Moda este moda dar cu anumite limite atat in privinta unor manifestari excesiv de "indraznete" in privinta vestimentatiei, dar mai ales in privinta varstei pentru a nu deveni de-a dreptul penibila, ridicola asa cum este in cazul in care ne referim cazuri "extreme", la spectacolul "nefericit" sau de-a dreptul grotesc oferit de Oana Zavoranu in ultimele ei aparitii publice. Daca esti o adolescenta totul este OK in mentalitatea celor de varsta apropiata. Este mai putin importanta parerea celor din alte generatii.
Draga mea, nu are nicio legatura. Eu port doar blugi rupti. Imi plac foarte mult. Nu e vina ta ca persoanele care te privesc ciudat au o mentalitate mai inapoiata. Fii tu insati si nu mai lua in seama ce se intampla in jurul tau. Daca ei te judeca doar pentru hainele pe care le porti, sunt persoane de care nu ai nevoie in viata ta.
Problema sunt ei nu esti tu Acum depinde si ce fel de persoana esti tu, deci daca sunt niste persoane care nu sunt de acord cu vestimentatia din ziua de azi ca ei sunt mai in varsta asta e ceva logic pentru ca lor nu le place chestia asta, iar daca sunt tineri, adolescentii etc, o poate face si din invidie Deci cuvantul curva este urat spus Stai linistita fiecare se imbraca cum ii place si cum se simte bine, deci contezi tu pana la urma nu vecinul sau vecina.
Mulor oameni li se pare prrosteasca treaba asta...da mie nu! Sunt oameni care te apreciaza si care nu.Doar fi tu insati