Faptul că-ți spune "asta" nu e o bilă albă pentru el, chiar dacă tu pari s-o crezi. "Asta" e ca atunci când un tip spune "păpușico" ori 'bombonico", pare sweet dar de fapt ți-a uitat numele...
Celelalte "semne" par să indice că te place dar e mai bine să nu faci presupuneri și să sari la concluzii. De unde știi ce ar fi vrut să spună dacă el zice altceva, nu-i pune în gură vorbe pe care nu le-a rostit. Și ține minte că deși par să facă parte din aceeași specie, bărbații și femeile gândesc diferit. S-ar putea ca ceea ce noi considerăm a fi semne, pentru el să nu însemne același lucru.
Te priveste in ore, pentru ca si tu te holbezi la el si-i astragi in acest fel, atentia.
Afirmatia cu "ce frumoasa e" poate sa-i fie atribuita oricarei fete din clasa, nu musai tie
Evident ca te referi la unii si altii cu "asta" au 'aceasta" ori "acela" samd, fiind mai confortabil fara sa dai nume.
Poate este jenat si de aceea clipeste mai des, mimand ca i-a intrat ceva in ochi
Iar balbaitul la fel, se simte jenat cand nu are nimci de spus si te asezi in fata lui, asa ca spune ce-i vine la idnemana, ca sa scape de tine
Poate ți se pare. Când spune ce frumoasă e, poate se uită la cea din fața ta, și când se bâlbâie când vb cu tine poate că îi este rușine de tine, că îl intimidezi cu înălțimea ta. Se mai întâmplă cazuri de genul, nu este imposibil. Poate mă ajută să mă decid mai bine dacă îmi spui in ce clasă ești. Ai văzut și tu presupun bărbați care sunt bătuți de femei cu mușchi, nu (mai ales dacă sunt căsătoriți)? Spune părea ta etc...
Probabil ca-i place de tine. Incearca sa comunici cu el sa vezi ce si cum. Nu-i spune direct, ci doar observa-i reactiile. Vorbeste cu el si la scoala, poate si pe net. Asa cred ca-ti poti da seama de ce vrea. Apoi, poti sa ne mai scrii ce s-a petrecut. Succes!