| AndreeaDeuttzzaa a întrebat:

Daca un baiat mi-a spus ca ma place si m-a intrebatdaca vreau a fiu cu el impreuna si dupa cateba zile imi spune ca a fost o gluma, inseamna ca ma place? !

11 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu te place
Sau cel putin, nu merita, nu este un baiat serios si nu cauta o relatie stabila.

| DeathIncarnate a răspuns:

Poti sa dai tu funda, da'tot a facut misto de tine...

| RAY a răspuns:

Inseamna ca nu stie ce vrea e imatur

| neutrino a răspuns:

Inseamna ca a incercat si la tine, dar acum deja a gasit o oferta mai buna. Oricum te place si pe tine.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ
Sunt 2 variante :

♢1.Te place dar crede ca a facut o greseala ...crede ca te-a luat prea repede si ca ai nevoie de timp de gandire.

♢2.Si-a batut joc de sentimentele tale.
thinking
Tu stii ce fel de baiat este deci o sa-ti dai seama repede care varianta este cea adevarata.

Succes! ✌

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a razgandit. Acum te place in gluma.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Nu stiu, probabil ca a vrut doar sa te oftice, nu stiu ce gandeste el. Incearca sa vezi ce mai spune in urmatorul timp. Bafta \!

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Gandeste-te*,scuze, eram de pe telefon

| AliTheo18 a răspuns:

Daca dupa cate zile te ia cu faza ca a fost o gluma, e clar, baiatu nu prea merita atentie din partea ta. Stii dc? Pentru ca e neserios! Un baiat calumea, nu se joaca cu sentimentele unei fete! El iubeste fata si face tot posibilul sa fie cu ea! El nu e baiat! Parerea mea este asta. Daca te vrea cu adevarat o sa te faca fericita si o sa fie sincer, nu spune ca e o gluma mai tarziu. Acum, tu stii cum e baiatul in realitate si ce fel de baiat e. Eu ti-a dat o parere. Eu zic sa fi atenta daca totusi mna, se intampla ceva nou. Succes!

| Ca_Altii_Mai_1979 a răspuns:

Pararera mea este ca el te place, dar nu are destula "barbatie" sa isi asume asta. happy a avut un impuls si ti-a zis, apoi si-a dat seama ca nu se poate descurca cu situatia si a dat inapoi.

| AndreeaDeuttzzaa explică:

Imi pare rau pentru cuvintele scrise gresit. Am pus intrebarea de pe mobil si merge greu tastatura telefonului.