| Stephh a întrebat:

Daţi-mi şi mie statusuri gen:Adevărul sună cam aşa:Chiar dacă ai puterea să ascunzi, ţie dor de eapuppy dog eyes
¤ L-am avut de mult, dar nu-l mai am..am incercat sa-l inlocuiesc, dar nu puteam..caci il iubeam!
Visez cu ochii deschişi la o lume mai bună. Rămâne doar visul că toată lumea e nebună. E un coşmar. În mintea mea altă lume-mi creez. Viaţa merge înainte si continui să visez.
Ceva gen aşa.Vă rog fara site-uripuppy dog eyes Nişte statuusurii proprii dacă se poate, sau nu cele mai cunoscute! Mercibig grin.Poate nu e buna categoria.dar. Fundiţă!

Răspuns Câştigător
| SufletDeCopil a răspuns:

Ecât sa ma amagesti cu o minciuna, mai bine ma ranesti cu un adevar.

Ierti pe fata, dar suparata tot ramâi. Îi spui ca esti "happy" doar de dragul lui.

• Cea mai buna metoda pentru a nu ti se mai rupe inima vreodata este sa te prefaci ca nu ai una.

? Lasa'i sa comenteze, daca esti pe faza. observi ca nu ma intereseaza

•Am prea multe defecte in fata idioatelor care se cred perfecte!winking

M-ai lasat plangand, ce ti-a pasat tie? Mereu ti-am amintit ca orgoliu-i o prostie.

aietii sunt ca pantofi inainte de a-i lustrui trebuiesc scuipatzi

^uneori, nu stii valoarea unui moment pâna nu devine o amintire.
Tot ce simt pentru tine, scriu în cuvinte. caci n-am curaj sa-ti spun ce inima-mi simte

Cand iubesti pe cineva cu adevaraT varsta, distanta, inaltimea, greutatea...Sunt doar niste numere`!

Las lumea sa vorbeasca! Si inima mea are dreptul sa iubeasca!

Te vad acum pe strada tinând pe-altcineva de mâna. Vrei sa ma uiti dar dragostea o sa ramâna!

Cand te uiti in ochii ei, stii, parca vezi iubirea. Ceva legat de voi acum te ucide cu privirea.

Daca pleci fara motiv nu te intoarce cu o scuza.

Poate ca eu niciodata nu l-am uitat, dar merg înainte, fara sa dau impresia ca vreodata mi-a pasat!

Stiu ca doare când toata lumea spune nu. În viata n-ai decat un prieten si-acela esti tu.

Pe noi doi nu ne despart kilometrii, zile sau nopti. ne despart al meu orgoliu si ai tai vagabonti oh go on.

Nu pot uita ziua în care, te-am vazut prima oara. Nu pot uita când ne-am promis, o relatie speciala.

Îti aduci aminte? Prima întâlnire, prima zi împreuna, primul sarut? Mi-e greu sa uit ceea ce odata mi-a placut sad

Nu pierzi niciodata iubind. pierzi întotdeauna renuntând prea usor!

Niciodata sa nu îti ceri iertare pentru ce simti. E ca si cum ai zice " îmi pare rau ca exist".

Daca te vad, sincer, înca tremur...de ce-mi doresc mereu sa fie ca pe vremuri?

Sper sa te fi ajutat!:*

0 răspunsuri: