Ecât sa ma amagesti cu o minciuna, mai bine ma ranesti cu un adevar.
Ierti pe fata, dar suparata tot ramâi. Îi spui ca esti "happy" doar de dragul lui.
• Cea mai buna metoda pentru a nu ti se mai rupe inima vreodata este sa te prefaci ca nu ai una.
? Lasa'i sa comenteze, daca esti pe faza. observi ca nu ma intereseaza
•Am prea multe defecte in fata idioatelor care se cred perfecte!
M-ai lasat plangand, ce ti-a pasat tie? Mereu ti-am amintit ca orgoliu-i o prostie.
aietii sunt ca pantofi inainte de a-i lustrui trebuiesc scuipatzi
^uneori, nu stii valoarea unui moment pâna nu devine o amintire.
Tot ce simt pentru tine, scriu în cuvinte. caci n-am curaj sa-ti spun ce inima-mi simte
Cand iubesti pe cineva cu adevaraT varsta, distanta, inaltimea, greutatea...Sunt doar niste numere`!
Las lumea sa vorbeasca! Si inima mea are dreptul sa iubeasca!
Te vad acum pe strada tinând pe-altcineva de mâna. Vrei sa ma uiti dar dragostea o sa ramâna!
Cand te uiti in ochii ei, stii, parca vezi iubirea. Ceva legat de voi acum te ucide cu privirea.
Daca pleci fara motiv nu te intoarce cu o scuza.
Poate ca eu niciodata nu l-am uitat, dar merg înainte, fara sa dau impresia ca vreodata mi-a pasat!
Stiu ca doare când toata lumea spune nu. În viata n-ai decat un prieten si-acela esti tu.
Pe noi doi nu ne despart kilometrii, zile sau nopti. ne despart al meu orgoliu si ai tai vagabonti .
Nu pot uita ziua în care, te-am vazut prima oara. Nu pot uita când ne-am promis, o relatie speciala.
Îti aduci aminte? Prima întâlnire, prima zi împreuna, primul sarut? Mi-e greu sa uit ceea ce odata mi-a placut
Nu pierzi niciodata iubind. pierzi întotdeauna renuntând prea usor!
Niciodata sa nu îti ceri iertare pentru ce simti. E ca si cum ai zice " îmi pare rau ca exist".
Daca te vad, sincer, înca tremur...de ce-mi doresc mereu sa fie ca pe vremuri?
Sper sa te fi ajutat!:*
ubhgyfytddtfhfgdf întreabă: