PAi, chiar esti prea mic, cred. De la 16 ani in sus poti incepe sa lucrezi, cel putin eu asa stiam.
Iti zic eu o cale simpla, dar o sa trebuiasca sa muncesti destul de mult.
Uite aici:
1.Iti faci un canal de YouTube;
2.Incepi sa postezi videoclipuri, destul de regulat 1-2 pe zi;
3. Dupa ce aduni macar 20 subscriberi si macar 200 viwes pe canal poti aplica pentru parteneriat, pentru ca acum a aparut YouTube Romania si e mult mai usor sa faci partenership(ca sa aplici pentru parteneriat intri aici cu contul de youtube de pe care postezi www.youtube.com/partners,citesti cu atentie regulamentul si poti incepe sa primesti bani, dar trebuie sa introduci un cont pe care o sa primesti banii, nu te teme ala il creezi tu pe un site pe care tot YouTube-ul ti-l spune...);
3.Un aspect important este sa ai o calitate audio buna dar si vizuala(cel putin 720p);
4.Alt aspect important este sa nu ai o voce pitigaiata, sa nu se auda vocea ca a unui copil de 10 ani, pentru ca lumea nu te ia in serios;
5.Pe parcursul filmuletului pe care il faci(te poti apuca sa filmezi cand te joci diverse jocuri, incearca sa fii cat mai original)incearca sa vrobesti mai mereu, deoarece o sa se plicitseasca lumea, sau, poti pune o melodie pe fundal si ai rezolvat.
Cam astea sunt chestiile de baza, de castigat o sa castigi destul de bine daca reusesti sa faci rost cam de 300-400 subscriberi (o sa iti scoti cam...10-15 dolari, poate pare putin dar e bine pentru inceput, iar daca mai cresti o sa castigi si mai mult, pe la 1000 subs o sa iti scoti cam 30 de dolari, aproximativ, deoarece tu esti platit pe vizualizari, 100 views=50 centi)
M -am lungit cam mult...
Sper sa iti iasa si sa castigi si tu ceva!
Bafta!