anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda pentru cel mai bun raspuns. E o chestie f. ciudata aici: Mie imi place de un baiat din scoala mea (care e ffff dragut) si e cu un an mai mare. In fine, eu il stiu asa dupa fata si ii stiu numele, dar el nu ma stie deloc.Mentionez ca sunt intr-o scoala de fite(nu dau nume) plina de copii rai. Cum pot sa il fac sa ma stie? Ca sa ma placa, trebuie intai sa ma cunoasca presupun. Va rog muuuult help me cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| YumeHime0 a răspuns:

UIte o strategie care a functionat la o prietena: incearca sa te imprietenesti cu una dintre colegele luui de clasa care pare de incredere si e cat de cat prietena cu el. Stai in pauze cu ea si dupa un timp spune ca il placi pe acel tip si roag-o sa iti faca conostinta cu el.
Sper ca te-am ajutat! Mult succes!

3 răspunsuri:
| TheBiban a răspuns:

Propune-i sa iesiti undeva dupa ore...sau vezi ce ii place si incearca sa ii atragi atentia(cu grija).

| Hohohoavenitmosu a răspuns:

Pai in primul rand bagate in seama cu el,faceti cunostinta,mai vorbiti prin pauze, va intalniti dupa ore daca aveti timp la un suc, mai spre seara ii ceri numarul de telefon si dupa aia vezi tu ce mai faci. Sper sa te ajute

| Hohohoavenitmosu a răspuns:

Bagate in seama cu el,faceti cunostinta,mai vorbiti, faceti schimb de numere de telefon, iesiti in oras. Sper sa te ajute.