| SmartphoneGirl a întrebat:

Dau funda pentru cel mai bun raspuns. E o chestie f. ciudata aici: Mie imi place de un baiat din scoala mea (care e ffff dragut) si e cu un an mai mare. In fine, eu il stiu asa dupa fata si ii stiu numele, dar el nu ma stie deloc.Mentionez ca sunt intr-o scoala de fite(nu dau nume) plina de copii rai. Cum pot sa il fac sa ma stie? Ca sa ma placa, trebuie intai sa ma cunoasca presupun. Va rog muuuult help me cat mai repede! Vreau sa mai zic ca in aceasta scoala e doar o persoana in care am incredere si e in aceeasi situatie ca mine. Nu o stie. Ce sa fac? In ce circumstante pot sa intru in vorba cu el, fara sa mai fie colegii lui sau ai mei prin preajma. Nu vreau sa par o nebuna care nu il cunoaste si il invita undeva sau ii cere mailul sau nr de tel. Vreau sa fim mai intai doar amici, apoi vad eu. Plss

1 răspuns:
| Ioana666lore a răspuns:

Hmmmm...ati dau un sfat laughingcam nebunesc dar la mine a merswinkingpai 1.prefate ca te nu te uiti pe unce mergi si te lovesti,, acidental'' de el dupa zici imi pare rau el bineteles va zice nu-i nimiclaughingsi dupa i zici pe mine ma cheama pe uh te bagi in vorba cu elhappy2.ai putea incerca contactul vizualwinkingpur si simplu te uiti la elhappysi dupa el is va da seama ca te uiti la el dupa si el se va uita la tine bla blawinking3.Ai putea sa te prefaci ca te impiedici si sa i cazi in brate sau pur si simplu te prizi de elwinkingDar daca chiar ati place de el totul o sa vina dela sin :Xfunditabig grinmia facut placere sa te ajuthappy