| iloveyoumybby a întrebat:

Hei TPU, dau funda pentru raspuns. Am 16 ani si pana in momentul de fata am avut sentimente sincere pentru un singur baiat. Vorbim de 2 ani, am fost impreuna, nu am intretinut relatii sexuale iar recent ne-am certat si simt ca sentimentele dispar incet, incet cu trecerea timpului din cauza ca ne certam foarte des si nu ne mai intelegem nicicum. Eu de cateva zile am incercat sa rup orice legatura cu el dar ce nu inteleg si nu am inteles niciodata e faptul ca atunci cand vine vorba de el incep sa tremur toata, am niste emotii si incep a ma gandi intens la el. Cand il vad, cand dau de ceva care imi aminteste de el tot corpul imi tremura si nu ma pot stapani usor deloc. Sper sa nu ia nimeni in ras chestia asta, eu v-am spus doar ce mi se intampla.

Răspuns Câştigător
| Peaches a răspuns:

La varsta asta amandoi suferiti transformari, mai ales emotionale. Evitarea certurilor se poate face printr-o comunicare mai buna care sa implice rabdare si calm din partea amandurora. Sentimentele nu au disparut daca tu ai reactiile astea. Exista doua variante: ori mai incercati sa continuati, cu reguli bine stabilite ca sa evitati neplacerile, ori o terminati si mergeti fiecare pe alt drum.

Sper ca asta a te ajuta. Fii tare!
~ Roxetta

3 răspunsuri:
| Skyglory95 a răspuns:

E semn ca inca tii la el! insa adolescenta e varsta in care ne indragostim foarte usor.nu trebuie sa pui suflet in relatii pana cand nu esti sigura ca el e alesul inimii tale! treci peste

| iloveyoumybby explică (pentru Skyglory95):

E singurul cu care visam sa fiu toata viata mea...

| Skyglory95 a răspuns (pentru iloveyoumybby):

sadstiu sentimentul...dar degeaba visezi sa fii toata viata cu el daca tu nu faci parte din planurile lui de viitor.trebuie ca si el sa vrea sa fii numai a lui toata viata.