| IngerCazator a întrebat:

Dau Funda! Vreau si eu niste statusuri de iubire... sau ceva despre iubitu meu...

Răspuns Câştigător
| kuchikisan a răspuns:

Buna!
1.)Numai numai pentru ea
doar pentru zanica mea
m`ai dat peste cap de tot….
2.)Ho nebuno nu esti foc.
Daca trece un minut
ma i`a foc sa te sarut ma
i`a foc de tine rau
ahh mancati-as botu tau
3.)Tuh sa taci cand vorbesc eo..nu.mi place sa minti cand mint si eo..nu.mi place sa-mi spoi "PA" asta e replica meah!
4.)Hay zdreantso iesi in fata Da.i tu pofta d viata Arunca gesturi d tarfa din tine Suge.o km stii tu mai bine Te crezi mai buna k mine Dar el se pisa p tine Shy ma alege p mine
5.)Daca te gandesti tot la ea! ti-a furat`o Ca tu prostuu` ai lasat`o
6.)Te las` sa faci ce vrei u …doar stii bine ca intr-o zi…ai sa te intorci tot la mïne ..Sy q lacrimi in oki o sa-ti spun "pleaca! mi-am dat seama k nu erai pentru mine!"
7.)Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum.sunt reteaua tinereti.dar si fiica frumuseti.sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan’ la moarte.indrgita si stilata. ASTAI FATA ADEVARATA.
8.)Când мă pяives†i` ce яegяe†i мai мuℓ†`~? Lucяuяiℓe pe caяe ℓe`ai avu†` `sau sanseℓe pe caяe ℓe`ai pieяdu†` •
9.)Fetele sunt k niste bibelouri…. trebuie ingrijite, dar totusi si iubite….dar cand un baiat trece pe langa ele, le sparge si le zice :LA REVEDERE
10.)Toti suntem in stare sa cucerim o fata, foarte putini suntem in stare sa o pastram langa noi.
Sper sa-ti placa kiss

4 răspunsuri:
| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

1.De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic!
2.Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare.
3. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogata sunt.
4.N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti!
5. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine.
6. Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.
7. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine.
8. Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire!
9. Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups!? Te-ai lovit?
10. Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti!
11.In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata!
12. Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" Si tie sa ti-l daruiesc, ca esti tot ce imi doresc!
13. de ce iubestii pe cele care nu te iubesc pe tine? de ce nu ma iubesti pe mine doar stii cat de tare te iubesc eu...
14. Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste.
15. Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide.
16. Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!

| Δna a răspuns:

Daca o persoana vrea sa faca Parte din viata ta, O va face. Daca nu, nu te obosi s-o faci sa ramana ...nu merita!

O sa apreciez intodeauna persoanele care incearca sa ramana langa mine fara sa le dau nici un motiv sa o faca.

Imi pare rau ca desi nu am vrut, uneori am ranit persoanele dragi

Un singur baiat. 1000 de sentimente.

Nu te-ntoarce acum cand eu am uitat,si nu-ncerca sa-mi aduci aminte.E cam prea tarziu sa-ti ceri scuze.

Cea mai mare nedreptate:doi oameni perfecti unul pentru celalalt nu sunt impreuna.

Nu lasa pe NIMENI sa devina TOTUL pentru tine. Daca PLEACA nu mai ai NIMIC.

Si vorba aia:Unde am scuipat nu pup las pe altii sa linga.

Esti frumos tu da'nu prea te'cam strica INIMA.

Cand nu stii ce simti,cand nu sti de ce esti agitat,nervos,cu capu-n nori si cu gandurile vraiste : NU DA VINA PE TINE -recunoaste ca tie dor si uita-te spre fiinta care te-a ravasit.Du-te pana la ea si vei da de... TINE intreg.

Schimba-ti domiciliul! Mutate la Mine.

Multumesc acelor persoane care au stiut si stiu sa ma faca sa zambesc atunci cand am foarte multa nevoie.

Nu-i asa ca-i comic cum poti sa te indragostesti de cineva intr-o clipa,si sa-ti ia luni, ani... Ca sa-l poti uita?
Nu nu-i comic deloc.

Daca fugi, nu inseamna ca o sa scapi.

Atunci cand intr-adevar insemni pentru cineva acea persoana isi va face timp mereu pentru tine fara minciuni, scuze si promisiuni

Caci e mai usor sa fii rau, cand vrei sa fii bun si sa n-ai cu cine.

Multi spun TE IUBESC cum alt NUME in gand.

Nu pune intrebari daca raspunsurile pot sa te raneasca.

Dragi oameni,
Daca va urati, omorati, dezgustati unii pe altii. Amintitiva ca sunteti din aceeiasi rasa.

Am ales mereu "ANALFABETI" care nu stiau sa-mi citeasca sufletul.

Cam atatea Stiu.

Dar daca mai vrei de genul --> da add aici : anitzaiulitza12.

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

Întrebări similare