| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU, de 3 saptamani ma intalnesc cu un baiat. Acesta nu mi-a dat de inteles ca vrea sa fim mai mult decat prieteni, initial l-am placut, dar pe parcurs nu am mai simtit nicio atractie fata de el si l-am vazut doar ca pe un prieten. Ieri mi-a marturisit ca ar vrea sa fie mai mult intre noi, etc. Problema este ca eu sunt atrasa de un baiat cu care m-am intalnit acum un an si cu care urmeaza sa ma intalnesc maine, care, la fel, mi-a propus ceva mai mult. Primul tip nu a mai avut nicio iubita desi are 21 de ani, cel de al doilea are tot 21, dar a avut mai multe prietene si o data a vrut sa isi insele prietena cu mine. Nu stiu ce sa fac, sunt foarte confuza, as dori sa imi deschida cineva ochii... ofer funda

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Doar pentr ca unul nu a mai avut prietena nu inseamna ca nu o sa vrea mai multe odata ce sparge gheata, asa ca pana la urma tot la ce vrei tu se rezuma totul.
Si chiar daca alegi prost, hey! esti tanara, nu e bai, toti trecem prin astea, deci nu te mai gandi ca e o decicie de viata si moarte.

2 răspunsuri:
| Adelina9990 a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa criteriile lasate mai jos. Parerea mea este ca trebuie sa fii cu baiatul pe care chiar il placi. Daca va ajunge sa te iubeasca nu te va insela cum a vrut sa o faca inainte. Indiferent de alegerea facuta trebuie sa ii explici baiatului pe care l-ai refuzat, motivul. Spune-i ca nu mai simti aceeasi atractie si ca te gandesti la o alta persoana si decat sa fiti impreuna si relatia sa nu tina mai bine ramaneti amici. Dar cel mai bine ar fi sa ai o relatie cu baiatul pe care il placi cu adevarat. Dar fii atenta la comportamentul lui fata de tine pentru a nu face o greseala. Take care:*

| DoriKat a răspuns:

Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard! daca baiatul nr2 nu va fi mereu langa tine sa-l supraveghezi, il vei pierde. parerea mea este sa incerci cu primul! succes!