| Ilovesomeone a întrebat:

De abia am inceput liceul si deja sunt foarte confuza.Credeam ca viata mea de liceu se va schimba total. Nu pot sa spun ca sunt o fata populara, dar nu sunt nici invizibila cum s-ar spune. Din primele doua zile mai multi baieti s-au bagat in seama cu mine iar acum nici nu ma saluta cand trec pe langa mine. Ma gandeam ca o sa fie super la liceu, ca o sa fie balul, o sa-mi gasesc pe cineva care sa ma placa pentru ceea ce sunt...adica poate e inca devreme. Imi place de un baiat si nici nu se uita la mine. Adica parca totul era frumos in primele 2 zile, toata lumea ma baga in seama, multi imi ziceau sa particip si la miss, dar totul s-a schimbat radical. Nimeni nu ma mai baga in seama, la miss deja s-a ales cine o sa castige, baiatul de care imi place nici nu ma baga in seama, macar am cateva colege cu care ma inteleg. Parca simt ca incerc prea mult sau simt ca totul in jurul meu se destrama. Eu chiar sunt sensibila si chiar credeam ca o sa fie super la liceu, dar nu e deloc...pur si simplu cred ca totul se destrama. Am postat acest text aici poate pentru ca si altii au patit acelasi lucru si poate ma pot ajuta cu niste sfaturi. Cateodata cred ca incerc prea mult sa-l impresionez, el nu e in clasa cu mine. Si cat despre bal, cum a fost balul din clasa a9a? Credeti ca se merita sa participi la miss/mister? Multumesc mult!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceul e tot scoala...nu poti sa te astepti sa-ti pice din cer baiatul perfect si titlul de miss popularitate imediat ce treci intr'a noua. Ia'o usor.
Daca vrei sa participi la miss, te sfatuiesc s-o faci. E o experienta interesanta, chiar daca nu castigi si in plus o sa te cunoasca mai multa lume.

| Copiliţă a răspuns:

- Merita sa participi la bal, e o experienta placuta chiar daca nu vei castiga vei ramne cu amintiri frumoase, eu n-am participat si acum imi pare rau. Dar acam e tarziu, uneori trebuie sa tragi pentru unele lucruri, mai tarziu vei regreta!
- Poate acum ti se pare aiurea, dar peste 4 ani vei avea o multime de amintiri pe care-n anii astea poate nu le vezi, dar atunci ai sa le vezi. Vei zambii si cand iti vei auce aminte de banca in care stateai. Fii increzatoare-n tine! :3