anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU...
De ceva vreme am cunoscut la scoala, un politist.
Acest politist a mai multe cazuri la noi in scoala.
Astazi eu am fost de serviciu pe hol si el a venit in scoala.
In timp ce el vorbea cu un baiat eu ma uitam la el. Dupa el s-a uitat la mine a zambit si mi-a facut cu ochiul. Cand a plecat mi-a facut cu mana...
Imi place de el, este dragut dar nici nu stiu cati ani are, cum il cheama, stiu doar ca nu este insurat, si ii stiu si numarul de telefon (mi l-a dat data trecuta sa-l sun daca apare colega disparuta)
Faza este ca stiu ca este gresit ceea ce fac dar, ma simt atrasa de el. Cred ca-l vad aproape in fiecare zi.
Este foarte dragut dar nu stiu ce sa zic...
Maine vine dun nou in scoala si poate fac ceva sa ma lese colega sa stau maine o ora de serviciu ca vine la 10. (Asa spunea)

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E politist totusi, stie legea... nu risca el parnaie pentru o fetita de 14 ani asa ca vezi ti de lectiile de la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa nu-l suni, ar fi ca si cand ai avea un monolog.La scoala de politie exerseaza limbajul nonverbal.Din cate inteleg, e deja agent principal, daca nu chiar agent sef principal.
Fa tot ce se poate face, dar nu pierde legatura cu organul.
Bafta!

| DrGoogle a răspuns:

Intrebarea e cati ani ai tu si cati ani are el, iar tu ce vrei de fapt, unde vrei sa ajungi?
Iar poate doar a incercat sa fie de treaba happy

| anonim_4396 explică (pentru DrGoogle):

Eu am 14 ani iar el nu stiu, nu pare a avea mai mult de 25 de ani. Imi place de el doar atat.

| DrGoogle a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci puteti forma o relatie de prietenie frumoasa happy

| NameInUse a răspuns:

Esti tanara, fa chestii din astea acum.
Dar nu recomand sa se ajunga *prea departe*.

| anonim_4396 explică (pentru NameInUse):

Asa spuneam si eu.