| FUCKy0u a întrebat:

De ceva vreme mi-am pictat ceva pe perete pentru ca, camera mea ma plictisea din ce in ce mai mult si am si schimbat unele lucruri odata cu peretele.Si de atunci mi-a venit ideea sa redecorez.M-am uitat la niste camere pe weheartit.com care mi-au placut foarte mult.Mi-a placut una in mod special si am intrebat-o pe mama de unde tine decoratiunile(am unele foarte asemanatoare cu cele din poza aceea).Si am avut mai multe idei...si mamei nu-i place nici una si daca fac cum vreau eu, strica ea si nu mai reusesc sa fac nimic.Deci,cum ar trebui sa o comving sa-mi fac camera cum vreau eu? Pentru ca acoloo ma simt cel mai bine si as vrea sa arate cum vreau eu nu ea.Mama mea nu e deloc severa cu mine si in general ma lasa sa fac ce vreau eu si de asta ma enerveaza acum.Dau funda la cel mai bun raspuns.

1 răspuns:
| DemonvsAngel a răspuns:

Incearca sa ii explici ca locul in care te simti in largul tau e camera ta si ca ai vrea sa fie decorata dupa gustul tau. Si zii ca vei tine cont de sfaturile ei, dar ea trebuie sa te lase pe compropriu pentru ca vei fi mare si nu o sa mai poti cere ajutorul ei si ca aceasta experienta ar fi buna pentru tine pentru a vedea consecintele(daca vor exista). Spune-i ca tu ii respectii alegerile si ca stii ca o face spre binele tau, dar trebuie sa fii libera. Cu placere. (cu asta am reusit sa merg la petrece)