| xCasi a întrebat:

De curand am inceput scoala si am in clasa o noua colega. Numele ei este Alina. Alina este o prietena forte veche de a mea, am fost impreuna la gradinita si pe clasele I-IV. Dar am o problema. Alina s-a indragostit de acelasi baiat ca mine. Mie imi place de el de anul trecut si chiar eu i l-am aratat. Nu ar fi asa mare problema daca nu ar fi gelosa cand il vede in jurul meu sau cand vorbesc cu el. Eu cred ca baiatul ma place dar ea il indeparteaza cat pote de mult de mine. Nu am idee ce sa fac. Ajutor! Nu vreau sa ma cert cu ea dar ea insista sa ne certam. Ce parere aveti despre situatia mea?

Răspuns Câştigător
| twilightt a răspuns:

Scuze darcred ca nu prea iti e prietena la acest capitol numit,, indragosteala"Mi se pare depasit sa vrea sa ti-l fure.Am avut aceeasi problema[de fapt nu chiar aceeasi]o prietena de a mea [16 ani]era cu un tim[damian 17 ani]si eu[15 ani]il placeam...Problema era ca eram cele mai bune prietene[bff]dupa ce acest baiat m-a cunoscut a inceput sa ma placa si eu..pentru a pastra prietenia noastra am renuntat la el.Nu trebuie sa faci neaparat asa! Puteti sa o faceti impreuna! Povestestei si ei de acest lucru! Vezi cum v-a reactiona! Daca nu vrea si nu vrea sa faca acest pas las-o pe ea sa castige! Cand se v-a satura de el iti va da dreptatewinking Sper ca te-am ajutat si [sper] sa iti rezolv aceasta mica[mare]problemawinking :*

0 răspunsuri: