Iubita mea, cu Youtube nu se câștigă bani asa cum crezi tu. Dacă tu si mama ta nu mai puteti sta cu restul familiei, se gasesc variante. Esti inca micuță ca sa treci prin toate problemele astea, dar cred ca cel mai bine ar fi ca mama ta sa divorteze, să-si caute dupa un loc de munca, va mutați intr-o garsoniera, tu iti continui scoala si usor usor va veti pune pe picioare. Sunt multe probleme la mijloc pe care tu poate inca nu le înțelegi, pentru mama ta e foarte greu, daca tatăl tău nu e de acord cu divorțul, va fi purtată prin tribunale, alți bani cheltuiti, presupun ca tine la sora ta asa cum tine si la tine. Nu o invinovati pe cea mica, e mai mică decât tine si are tendinta de a se lua dupa tatăl tău, fără să o facă voit.
Mama și tata nu se înțelegeau de când mama era gravidă cu mine? Apoi a apărut sora!
1. Păi dacă NU se înțelegeau, NU mai apărea sora.
2. Erai în burtă, nu știi nimic despre ei.
Sora seamănă cu tata? Și? Ce contează?
Scandaluri? Din ce motive? Ceva o fi acolo, dacă zici că sunt scandaluri.
Să te sinucizi? Doamne ferește! De ce nu vorbești cu tatăl tău? Spune-i ce ai pe suflețel!
Tatal meu e un om imposibil! Mama mi-a povestit! Cand ii se punea la tata pe chelie incepea scandaluri asa din senin! Cand era gravida cu mine nu se intelegeau atat de bine dar după ce am aparut eu, tata dadea semne ca se schimba si de aia a aparut sora mea, dar nu s-a schimbat...conteaza sora mea e la fel ca el ne baga in Pamant pe toti
Dacă sora ta vă băga în Pământ pe toți, acum nu ai mai fi vorbit cu mine. În fine. Bine îi și așa. Mai mult se exagerează, din păcate.
Dacă spui de astea despre ei, lasă de la tine până termini școala și
o să poți să te descurci singură.