anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ieri cand intru pe facebook imi apare la notificari: Cineva a incercat sa intre in contul tau! Anunta-ne daca ai fost tu! Ce inseamna astea? Mi-am schimbat parola si tot.

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Aceste notificari apar si daca te-ai logat din alt oras, nu inseamna neaparat ca cineva a incercat sa itnre pe contul tau. Totusi, poate insemna si faptul ca cineva a incercat sa intre pe contul tau dar a gresit in repetate randuri parola (motiv de alerta pentru sysop-ii de la facebook). Ai putea sa-ti schimbi acel primary email adress. Cel mai bine.

4 răspunsuri:
| Scumpilicii a răspuns:

Hackeri... sau ai " dusmani " oarecum. Schimba-ti si ID'ul dupa care te loghezi, e mai binee!

| MykyTha a răspuns:

Asta inseamna ca cineva incearca sa intre pe contul tau si nu iti stie parola. Daca ai o parola sigura nu va putea sa intre prea usor pe contul tau. Fundita? :*

| Lexiiii a răspuns:

Si eu care ma gandeam ca numai mie mi-s-a intamplat. Ciudat si eu am patit fix la fel. Acuma cred ca o fi fost o problema de la Facebook.

| sorin_6068 a răspuns:

Inseamna ca cineva a incercat sa se conecteze folosind adresa ta de email dar a gresit parola si astfel ei au detectat o posibila tentativa de logare neautorizata si acum vor sa stie daca tu ai gresit parola sau altcineva