| ElenaaaAdina a întrebat:

Hei TPU, de la o vreme incoace simt nevoia sa ma tai pe mana, prima data a fost acum 3 ani de la o relatie, am mai facut-o luna trecuta deoarece m-am certat cu multe persoane (inca se mai vede putin) si ieri am facut cateva taieturi si inca simt nevoia sa o fac... Am o viata ok, am tot ce imi doresc, pe langa faptul ca ma cert foarte des cu iubitul meu si cu mama, dar nu ma afecteaza aceste certuri, nu stiu ce sa fac, nu vreau sa-mi ramana semne...ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Trebuie sa identifici ce anume te face să te simți așa. O relație în care vă certați foarte des nu e prea sănătoasă, ar putea fi motivul principal. Când simți nevoia să te tai, încearcă sa te distragi. Fa ceva ce te înveselește, uită-te pe YouTube la pisici, tu știi. Și eu am avut aceeași problemă app.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa le spui de urgenta parintilor si sa mergi la un consult psihiatric, pentru ca ai nevoie de ajutor de urgenta,
Uite, suna la TELEFONUL COPILULUI care-i gratuit si unde epoti primii consiliere gratuita non sttop: 116 111

Uite aici:
http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
ori contacteaza-i aici:
https://www.tpu.ro/......116111-ro/

| ElenaaaAdina explică (pentru Violleta2022):

Multumesc, dar nu...

| Violleta2022 a răspuns (pentru ElenaaaAdina):

Atunci ia-ti parintii de mana si mergeti la psihiatru, de urgenta!

| Freya1 a răspuns:

Te automutilezi si doar un psiholog poate sa stie de ce.
Poate duci lipsa de atentie, si sti ca daca iti faci rau lumea te va observa mai tare si vor roii mai mult in jurul tau.

| ElenaaaAdina explică (pentru Freya1):

Am incercat sa merg la psiholog, nu ma ajuta...am parte de atentie, nu cred ca acesta e motivul...multumesc oricum

| CDA8 a răspuns:

Poti sa nu te mai tai, e foarte simplu. Tu vrei sa nu iti ramana semne dar te tai? Ti se pare logic? Mie nu! Daca ai o viata ok de ce vrei sa o complici? Daca te certi cu iubitul despartete, e relatia toxica. Mama ta e mama ta si nu ar trebui sa te certi. Probabil ai nevoie de consiliere, mergi la un psiholog pentru ca nu mi se pare normala gandirea ta,. E anormal sa vrei sa iti provoci singura durere.