Buna,
Daca ai windows 7 treci la internet explorer 9 prin update. Optiunile se gasesc mai greu pentru ca se prezinta sub forma unei rotite deci sa nu te sperii daca nu vezi text
Buna,
Eu folosesc internet explorer si merge foarte bine. Acuma ce sistem de operare ai si ce versiune de windows. In prezent eu am windows 7 pe 64 de biti si rulez internet explorer pe 64 de biti care merge foarte repede. Apropo cu Chrome la necunoscatori - chrome merge repede tocmai pentru ca nu are programe ajutatoare care sa va faciliteze navigarea de asta vedeti cu el repede paginile mici si fara multe flash-uri, video, etc, cand ajunge la partea aceea se misca mai greu. Decizia fiecaruia la ce foloseste browser-ul. In plus pe Internet Explorer solutiile de securitate si antivirusul il scaneaza mai usor ca au fost presetate pentru el, pe cand pe celelalte browsere pot exista scapari de detectie.
Am windows 7 si l-am instalat in urma cu 2saptamani dar imi merge greu de cateva zile
Oky deci este posibil sa ai un addon care ti-l incetineste, add-on care s-a instalat cu vreun program gen skype sau altele. Dai pe Optiuni Internet Explorer>Programs(Programe)>Gestionare programe de completare( chiar butonul cel mai lung de acolo) si de acolo gestionezi ce sa fie activ si ce nu la bare de instrumente si extensii.
Eu am internet explorer8 si nu gasesc nici unde optiuni
Buna,
Daca ai windows 7 treci la internet explorer 9 prin update. Optiunile se gasesc mai greu pentru ca se prezinta sub forma unei rotite deci sa nu te sperii daca nu vezi text
Internet Explorer este un browser slab, cele mai bune browsere si care se misca repede si bine sunt: Google Chrome, Seamonkey, Opera. poate si Mozilla
Instaleaza-ti opera
http://www.opera.com/browser/download/
este cel mai bun cred eu ca asta il folosesc si eu si imi merge foarte bine
SUCCES
Prosti... daca vrei cu adevarat sa iti mearga usor incearca asta http://info-general.net/ce-ne-ingreuneaza-browserul-web-raspuns-eficient/
Daca dai serch pe google KING SOFT PC DOCTOR ii zice si il instalezi este un program care iti curata memoria cache a browserului si o sa iti mearga mult mai bine dai "clean" dupa ce l-ai instalat. daca nici dupa asta nu merge reinstaleaza windows-ul din nou alta solutie nu mai este.sal
Twister09 întreabă: