| lalalalalalalalalalalaaa a întrebat:

De maine vreau sa incep o cura de slabire[am ajuns la 71 de kg! ]. Vreau sa ajung din nou la 60.
Ma gandesc ca de maine sa incep sa mananc numai mere si sa fac sport. Oare voi avea vergeturi sau pielea lasata?
Va rog, ma ingrozeste gandul ca la vara voi arata oribil in costum de baie! si mai ales...ma lasa mama sa imi pun pierce dar prin suncile astea.straight face
Am o inaltime de 1.60.

1 răspuns:
| Laura456 a răspuns:

Eu am 47 de kile si saptamana trecuta am incercat o asa numita cura de slabire. Tot 1, 60 am btw numai ca eu ma vad grasa adica am colacei laughing si am inceput sa mananc numai cateva fructe si un cartof fiert pe seara. nu numai ca ma simteam din ce in ce mai slabita dar intr-o seara m-am culcat la 4 dimineata pentru ca aveam un proiect de facut si din cauza stresului si a faptului ca nu mancam am dat intr-o gastrita. Nu am renuntat la ideea de slabit dar acum incerc sa mananc sanatos, consumam 300 de calorii zilnic, acum ma multumesc cu 1000 din 2000. Si la fel iti propun si tie, nu te infometa! Plus ca o sa pui la loc kilogramele date jos prin infometare pentru ca o data si o data tot trebuie sa mananci si atunci te ingrasi si mai tare pentru ca stomacul tau se obisnuieste cu putina mancare.
Iti propun sa faci sport, du-te la sala si incearca sa mananci sanatos, de exemplu gratare, cartofi natur. etc