Poti sa-l cauti online si sa-i dai o cerere de prietenie.sa speram ca ti-o accepta si poti sa intri in conversatie cu el. apoi incearca sa umbli pe unde e si el, adica daca el e in curtea liceului du-te si tu acolo. Posibil sa te observe.
sau poti sa incerci de exemplu sa te impiedici de el/in fata lui, iar el daca are bunul simt sa te ajute sa te ridici si ceara scuze.
vorbeste online, e fain si pe snapchat. adica daca faci o poveste haioasa poate sa-ti dea reply la poveste si intri intr-o conversatie cu el.
Avem clasele alăturate si il am la prieteni pe Facebook. Doar ca nu stiu ce subiecte sa abordez
Poti sa-l intrebi ce-i place,ce nu-i place( de exemplu:ce iti place sa mananci,ce nu iti place sa mananci) sau ce hobby-uri are. dupa aia sa-l intrebi ce ii place la hobby-ul lui.
Mai tarziu dupa ce v-ati imprietenit poti sa-i pui si intrebari mai "incinse" gen: cum ti-ar placea sa fie partenera ta in pat? (chiar daca nu vrei sa te culci cu el) sau ce este pentru tine necesar intr-o relatie?
incearca si vezi ce zice. daca iti raspunde la intrebari fara nici o problema, iti pune si emoticoane cu inimioare, banane asa si pe dincolo, exista sanse sa aiba o mica atractie spre tine.
Daca te injura si te intreaba de ce ii pui intrebari de genul, atunci mai bine lasa-l. cere-ti scuze si ia o pauza.
Cand ai curajul poti sa vorbesti cu el fata in fata.vezi sa-l prinzi cand e singur, nu cu turma de colegi.
El e genul mai rebel si nu am abordat astfel de subiecte, momentan am ramas la "e greu pe profilul asta?" si la intrebari de genul asta. Daca i-as spune pe Facebook ca il plac, poate ca mi-ar da seen, asa cum face aproape tot timpul. Poate are prietena...Cum pot sa ii spun ca il plac?
Poti dintr-o simpla conversatie(sa zicem ca-l intrebi ce face,elspune bine, tu?) apoi ii spui ceva de genul"chiar imi placi". si poate se prinde ca ai o atractie spre el. dupa poti sa-i faci complimente(Sincere), ce iti place la el. faptul ca e rebel(asta o sa-i placa), ochii lui, freza, cum se imbraca...pare o fire deschisa deci nu ar trebui sa-ti fie foarte greu sa-l castigi.
Imi da seen...
Doar atat?
Da
Incearca atunci sa vorbesti cu el fata in fata.
Posibil acum nici sa nu fie interesat de tine, scuze ca ti-o zic. poate e cu cineva impreuna sau poate pur si simplu nu esti genul lui.
Nu are prietena. dar am aflat, nu ii place de mine...
Trist
Nu prea are rost avand in vedere ca el pleaca la facultate. Nu mai bine incerci sa-ti gasesti unul mai de varsta ta?
Anonim1516 întreabă: