Majoritatea popilor au tendinta sa invadeze cu agresiune viata personala a necunoscutilor. Cat despre calugar, un libidinos care vroia sa auda poveste cu adolescente care se masturb. eaza. Si zii lui taica tu ca viata ta sexuala nu e subiect de discutie cu straini
In opinia mea ce a spus el nu e mare "minune".
Pur si simplu, te-a vazut trista, retrasa, "inchisa in sine" cum ai spus si tu, adolescenta fiind, e usor sa intuiesti ca ai d-aface cu baietii, iar tristetea ta, i-a aratat ca ceva nu e bine.
Ce vreau sa spun mai exact?
E ca tu avand o relatie cu un baiat, si fiind trista e clar ca ceva nu merge bine, ca suferi, sau cel putin ca nu e totul asa cum trebuie sa fie.
Cand totul merge bine, se vede, radiezi de fericire, esti mai binedispusa, dar tu ai fost exact opusul, iar asta i-a dat de banuit.
Iar preot fiind, fii sigura ca a mai vorbit cu alti adolescenti, si prin urmare stie deja problemele cu care se confrunta ei.
Cat despre faptul ca a spus ca acel baiat nu e de tine, eh, si eu, care nu sunt preot, pot sa spun ca daca o persoana te face sa suferi, nu e de tine.
Poate a vorbit tatal tau cu preotul ca să te îndepărteze de acel băiat, iar la faza cu masturbatul poate a vazut un semn, doar nu isi poate da seama ca te masturbezi daca isi da cu parerea pe corpul tau. Nu știu toata povestea cum a ajuns preotul si alte amănunte dar din ce ai spus cam asta ar fi.
Tata nu are cum sa ii fi spus pentru ca si el a ramas la fel de uimit ca si mine, si nu are de ce sa ma indeparteze de acest baiat pentru ca ii cunoaste familia si nu are nici-o problema