anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU,
Deci acum 2-3 zile am fost cu o prietena pe la un baiat si mai era si vecinul meu acolo(el are 16 ani) si am fost destul de ok, adica eu nu prea vorbeam cu el si atunci am vorbit destul de mult cu el si ma bateam cu celalat tip in joaca si chestii de genu si azi o tipa mi-a zis ca vecinul meu a zis ca si-a dat seama ca il plac si a zis ca nu ar sta niciodata cu mine si ca poate il tai sau ceva de genu(practic mo facut retarda sau satanista) si eu m-am abtinut sa nu plang si cand an ajuns acasa am plans o jumatare de ora si 2 tipe spun ca poate a mintit tipa aia si chstii de genu' si nu trebuia sa fie asa nesimtit daca e adevarat(ps am 14 ani jumate) si acum nu prea stiu ce sa fac...ele zic sa-l intreb pe prietenul lui cel mai bun sau pe tipul care era cu noi
Help! T.T

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Da, sunt de acord cu, ce au zis ele. Întreabă tipul respectiv dacă e adevărat şi dacă zice că da întreabă-l ce l-a făcut să aibă o asemenea părere despre tine.
Succes!

| Monet a răspuns (pentru Adry05):

Cred ca faza can ma bateam cu tipul ala pe acolo...

| Kazumi a răspuns:

Aolo mancaiar gandacii pe fraierii aia. Draga nu fii suparata eu in locul tau as rade de ei as face baza pana ar incepe sa planga. Daca vecinul tau a zis asta inseamna ca e un bou.Si de unde faza cu satanista? Ala o fi fumat ceva sau o fi bagat legale.Stai u calma si nu fii suparata ca daca ar fi sa analizam ce spune toata lumea despre noi ar fi grav.

| Gutman a răspuns:

Nu te mai necaji mai fat-o pentru ce debiteaza niste natafleti.
Mai bine ti-ar pasa de faptul ca nu stii sa scrii corect, dar nici asta nu este un motiv sa te necajesti, ci doar un motiv ca sa-ti pui prioritatile corecte in viata, adica mai intai pregatirea ta, si muuuuuuult mai la urma ce spun niste natafleti retardati care fac umbra pe degeaba pamantului!

| Monet a răspuns (pentru Gutman):

Eram pe telefon si nu prea pot sa scriu bine pe el de ceva timp

| Adry05 a răspuns (pentru Gutman):

Se scrie *Fato tu geniu' neînţeles care vorbeşte de alţii. În plus, fata a precizat în primul comentariu că întrebarea a fost scrisă de pe telefon care ştiu şi eu cum e, e criminal de scris ceva lung. Din moment ce o judeci pentru asta înseamnă
1. Nu ai observat commul deşi ai postat după mine deci pagina era deja actualizată
2. nu ai telefon şi habar n-ai cum e.
Şi Monet, încearcă totuşi să vorbeşti. Nu ai ce pierde.

| Monet a răspuns (pentru Adry05):

O sa incerc dar ma cam intimideaza...imi este rusine sa vorbesc cu ei acum, mai mult decat inainte si la sigur o sa rada de mine

| Gutman a răspuns (pentru Adry05):

Ba am observat si chiar si commul tau.
2 Cu cine sa vorbeasca?
Cu neoamenii care o terfelesc si o fac in toate felurile?
Pe aia nici macar sa-ti arunci mucii, nu merita!

Mai exista si cazuri in care alea sa fie 'neoameni ' si poate din gelozie sau ceva au mintit. E pacat sa-si faca parere proasta despre oameni fara sa fie sigura de un lucru.

| Gutman a răspuns (pentru Adry05):

Ce-ti pasa tie de ce parere au despre tine niste rame care se taresc si ele in apopierea ta?
Ca sa -ti pese trebuie sa fie niste oameni pe care ii respecti mult, iar pe necioplitzii care vorbesc a proasta despre tine fara sa te cunoasca, nu trebuie sa-i bagi in seama asa cum nu bagi in seama nici rama care poate te injura in felul ei!

Se pare că nu ai înţeles ce am vrut să spun...

| Monet a răspuns:

Mai era un baiat si vecinul meu acolo* scuze pentru greseli...sunt pe telefon

| Kenji97 a răspuns:

Poi du.te si intreaba-l daca e adevarat fara rusine. Daca e adevarat inseamna ca e cam prost baiatasu. si NU MAI PLANGE DEGEABA!:*