| d33adhya88 a întrebat:

Deci am in clasa un coleg care ma place foarte mult si suntem chiar apropiati. Pe facebook vorbim chiar foarte multe chesti si mi-a zis ca ma si iubeste. Ce nu inteleg eu e ca la scoala nu ma baga in seama, de fapt in general in realitate nu prea vorbeste cu mine. Stiu ca ii este rusine de mine dar eu ce pot sa fac? Nu am cum sa ma bag eu in seama cu el. La scoala vorbesc cu baieti, ras si glumesc cu ei (pentru ca ei se baga in vorba cu mine) si mi se pare ca il deranjeaza putin. Am decis sa ma indepartez de el chiar daca si eu tin la el, m-am plictisit sa tot astept sa faca ceva pentru ca e chiar aiurea, pe facebook imi povesteste de iubire si in realitate zici ca nici nu-i pasa se mine. Ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Daca tii la el, si il placi si tu, nu ar trebui sa renunti.Multi sunt timizi si sensibili, si le e mai greu sa vorbeasca cu fetele fata in fata.Du-te tu la el, si vorbeste fata in fata si spune-i ca de tine nu are de ce sa ii fie rusine, el cu timpul va prinde cat mai mult curaj doar sa se obisnuiasca.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

| Crin51 a răspuns:

+1 la ce a zis SimpleISCool
Parerea mea e in felul urmator. In mediul virtual iti spune tot ce simte, fiindca omul chiar simte ceva pentru tine darwinking important e sa mutati chestia asta de pe virtual pe real... Cum asa? Incearca sa va intalniti undeva nu in vazul lumii -fiindca o sa refuze- asa sunt baietii mai sensibili, apoi treptat treptat o sa se obisnuiasca. Mergeti si voi undeva unde chiar sa discutati fata in fata ia-l de mana si o sa zica tot! Daca el e mămăligă fii tu ceaunul! ¨)) υοθ you know that I mean! laughing Succes!

| HeisenbergBB1 a răspuns:

Daca pe fb e unicul loc unde se poate exprima liber, incearca sa lamuresti acolo ce e de lamurit, si cand va vedeti purtati discutii simple pentru inceput, fara chestii legate de voi pana prinde putina incredere, cu cat trece timpul si voi va vedeti o sa inceapa sa piarda din timiditate.Nu trebuie sa renunti.