Doamnii, ultima chestie eu zic - ia-ti gandu`fetita . Daca ai probleme cu piele nu prea ai ce ii face [ mai ales daca zici ca nici cremele nu functioneaza ] am auzit ca pasta de dinti si zeama de lamaine le usuca, eu zic sa incerci. Si de aia care comenteaza nici nu ar trebui sa iti pese pentru ca nimeni nu e perfect, si cu sau fara cosuri asta e.
Ai putea merge la alt medic. Poate gasesti pe cineva sa iti nimereasca tratamentul potrivit. Am o amica care a tot "disperat" pana a gasit un medic care sa ii prescrie un tratament potrivit. Apoi nu a mai avut probleme. Si nici nu "a fost nevoita" sa faca sex pentru asta!
La tine mai este si varsta.
PS : Pana gasesti o solutie eficienta, vezi ce poti face si in materie de dieta. Cauta sfaturi pe net. Alimentatia influenteaza treaba asta. Incearca sa elimini pe cat posibil toxinele, conservantii, etc din alimentatie si sa faci cat de cat sport.
Succes
Buna am avut aceeasi problema ca a ta incerca crema Skinoren si Doxacilina atb timp de o luna zi de zi crema sa o aplici de 3 ori pe zi si fara machiaj doar crema. Pretul cremei este in jur de 40 de lei, dar daca esti eleva spune-i dermatologului de aceasta crema si sa iti dea o reteta compensata sau gratuita si platesti maxim 5 lei. Sper sa iti treaca si tie! Ps: crema o poti folosi oriune ai cosuri.
Am avut, imi treceau si dupa 1-2 imi ieseau la loc
Pai.du-te la farmacie si arata'i la femeie...ce se intampla si iti poate prepara ceva pe baza de plante o sa treaca daca urmezi mai multe tratamente.
Ia zineryt si fa ca pe prospect crede-ma eu aveam pe fata o gramada...:O acum numai am deloc. ia zineryt e cel mai bun.
AVUT. deja asupra pielii mele nu mai are nici un efect