Buna
prima data ar trebui sa consulti un psiholog ca sa fii sigura ca nu este depresie pentru ca plansul exagerat este un simptom al depresiei, iar daca nu ai depresie iti recomand iesirile in natura, ca creierul tau sa se recreeze, apoi incearca sa ignori fata aceea pentru ca oriunde in lume sunt oameni care sunt rai si incearca sa spui lucrurilor pe nume bafta.
O zi buna.
Stau la casa deci am aier destul
Buna
Deci chiar consulta un psiholog/psihiatru la fel si izolarea de lumea din jur este un simptom de depresie iarta-ma daca pare dur ceea ce iti scriu dar este spre binele tau.
O zi buna.
Aer*
Nu sunt izolata si cred ca am exagerat putin :/ Si la scoala ma distrez cu cativa dintre colegi, cu cei care au bunul simt dar nu pot controla emotiIle
e simplu daca continua poti vb cu ai tai sau cu profesoara sau dirigintele
Da...Dar mai este o faza ca eu fac un sport de performanta(arte martiale) si cand am competitii nu plang ...decat la competitiI si atunci de ciuda ca nu il pot invinge + nu am incredere in mine
Exact asa sunt si eu...
https://www.facebook.com/bajan.andra
te rog uite linkul si hai sa vorbim
Si eu am probleme cu furia, dar nu plang...ce-ti pot spune e sa repeti de multe ori in gand "Nu dau apa la moara", "Nu ma intereseaza ce spun alti", incearca sa fi mai puternica.Eu asa am scapat de furia incontorlabila (eram asa nervoasa ca am strans un coleg de gat, clasa a 6-a ), numar pana la 10 si daca nu ma calmez ascult muzica ......Incearca si tu...
Hei! Incearca sa nu te mai enervezi prea des. Ca sa te calmezi inchide ochii, numara pana la zece in gand, respira si inspira de cateva ori si o sa te simti mai bine. In legatura cu emotiile... Sunt mai greu de controlat. Eu nu pot plange decat la nervi si asta se intampla cand tip la cineva, sau cineva la mine sau chestii de genul. Nici eu nu-mi pot controla lacrimile de aceea incerc sa fiu pe cat pot de calma si trec cu vederea unele lucruri. Incearca si tu :-) Daca cineva te enerveaza poti face ce ti-am zis, sa te intorci la persoana respectiva, ii zambesti ironic si iti vezi mai departe de treburile tale. Nu rezolvi nimic daca tipi sau mai stiu eu ce.
Sper ca ti-am fost de ajutor!