Daca visul e adevarat uite cateva repere care sa te ajute sa-l interpretezi.
Visul poate avea legatura cu viata ta, cu dorintele tale sau cu ceva ce ti s-a intamplat de curand. Creierul tau incearca in somn sa rezolve probleme. Daca incearca de trei nopti nu prea a reusit. Trebuie sa faci tu ceva in viata reala.
Racheta - ceva care a inceput sa dea roade sau ceva care se intampla prea repede
3 oameni ciudați - o situatie noua sau ceva ce vrei sa eviti
pe o planetă - o situatie noua, necunoscut, schimbare
Casa - este parerea ta despre situatie, ceva cu care te simti confortabil, simti nevoia sa ai prietenii langa tine
Luatul telefoanelor etc. - cineva, ceva face situatia mai complicata, pune piedici
Frica - probleme sa te confrunti cu situatia
Ca să nu poată veni nimeni la noi - nimeni nu te ajuta, trebuie sa te descurci singura
Buna! Creierul uman mai joaca si feste in timpul somnului. Subconstientul tau s-a gandit prea mult la acel vis si ai stat mereu cu grija ca ce vei patii, si daca se va intampla ceva, ca se intampla de multe ori sa visezi si sa se si intample. Dar asta nu mereu. Si nu te mai gandii asa mult la acel vis, e normal cand stai cu gandul numai acolo sa ai putina teama in somn,
Pa-pa!
Eu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi, pentru ca femeia aceea nu gandeste prea mult. Cum sa va ia telefoanele ca sa nu puneti suna? Ori poate esti tu in vreo retea cu acoperire intergalactica (a doua oara cand folosesc cuvantul asta azi, deja ma ingrijorez si eu).
Andrei67y5 întreabă: