| SportBoy a întrebat:

Deci chiar nu mai pot! Nu mai rezist! Este din cauza ca vecina mea de 7 ani(mentionata si acum cateva intrebari)ma scoate din sarite!
Deci,sa va povestesc:
Eu ma intalnesc cu ea in fiecare dimineata cu ea pentru ca bunicul meu o duce si ma obliga sa merg cu el si cu fata sad Iar Georgiana(fata) merge in fiecare zi inainte,si bunicul meu,iar eu merg in spate! Pentru chestiunea asta,am facut un program cine in ce zi merge inainte(Lunie:eu marti:ea miercuri:eu joi:ea vineri:eu). Saptamana trecuta(luni)eu mergeam inainte,dar Georgiana tot incerca sa mi-o ia inainte.Iar din cauza asta, am mers inainte toata saptamana ca sa recuperez.Si astazi s-a intamplat asa! Ea incearca sa-mi fure prietenii si sa ma dea de-o parte(asa cred) crying Si vrea sa merg la ziua ei :O I-am spus ca nu vin,ea mi-a raspuns ca a inteles,dar am presimtirea ca nici nu a inteles! Vineri si sambata a venit la mine, dar eu nici n-am invitat-o! S-a autoinvitat! Si vinerea asta vine! Si eu nu vreau! Intr-o zi m-a intrebat daca am fost si eu in clasa 0 :O Doamne fereste! straight face Cum draga sa fi fost si eu in clasa 0, daca eu sunt in clasa 6, am inceput scoala in 2008, iar clasa 0 s-a inventat in 2012? straight face Ea nu stie ce inseamna pacatosi straight face Intotdeauna fac ce vrea ea! Nu mai pot! Mi-a furat si prietenele(una de pe aceeasi strada si una de pe alta strada) crying! Chiar nu mai pot trai asa! Ce pot sa fac? Va rog ajutati-ma!
Ofer funda!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Are 7 ani, nici nu stiu de ce ii dai atata importanta, ignora fata un timp si sa vezi cum ii vine mintea la cap

| idontgiveafuck2344 a răspuns:

Buna,cred ca ar trebui sa-i spui sa te lase in pace, ca nu o mai suporti, si daca ti-a furat prietenele incearca sa le recuperezi intr-un fel.Incearca sa nu o bagi in seama, si spune-i sa nu se mai creada asa superioara. Daca nici asa nu te lasa in in pace vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu parinti ei, si ca sa ajund prea departe.Multa bafta! happy

| SportBoy explică (pentru idontgiveafuck2344):

Multumesc pentru ajutor, dar mi-e teama ca parintii ei sunt in Belgia straight face

| idontgiveafuck2344 a răspuns (pentru SportBoy):

Atunci cineva tot trebuie sa aiba gija de ea:o bona, o matusa, bunicii ei, nu poate sta singura atat timp!

| Muffinss a răspuns:

Ignor-o! Tu trăiește-ți viața cu prietenii tăi ca până acum, nu lăsa o copchilă de 7 ani să îți ia momentele frumoase.