| Denisadraguta a întrebat:

Deci...e un baiat de la mine din clasa pe care il plac si el stie asta, dar este genul ala de baiat cunoscut in liceu si e putin cam infumurat. Nu ne prea vorbim pentru ca si cand ma intreaba ceva la liceu ceea ce se intampla foarte rar eu incep sa ma balbai iar el nici nu ma prea baga in seama caci v-am sis...e infumurat. Acum...ce sa fac sa ma apropii mai mult de el incepand cu lucruri simple ca mai apoi sa ma mai bage si el in seama. Funda raspunsului care ma ajuta cel mai mult.

Răspuns Câştigător
| Rose123 a răspuns:

Daca e infumurat si nu te baga in seama, nu inteleg de ce trebuie sa insisti atat. Nu cred ca e cazul sa te umilesti in fata nimanui incercand sa ii faci pe plac. Fii naturala si pastreaza-ti calmul cand vorbesti cu el. E o persoana ca oricare alta. Daca nu te apreciaza pentru ceea ce esti, nu merita osteneala.

2 răspunsuri:
| NoName0x0 a răspuns:

Afla si tu ce ii place sa faca, daca se joaca vreun joc, daca citeste vreo carte, documenteaza.te despre asta si apoi deschide un subiect. Cere.i si tu fb si mai vorbiti si suplimentar acasa...

| RoxxMalikHemmings a răspuns:

Da,incearca sa vezi ce lucruri ii plac, si vorbeste cu el despre lucrurile in comun.O sa va apropiati usor, usor. Daca o sa aveti multe lucruri in comun, si o sa observe asta, sigur te va baga in seama.