| gabriela1hdbl a întrebat:

Deci eu eram cea mai buna prietena cu un baiat,iar acela era intr-o relatie cu fata care nu ma suporta pentru ca era geloasa pe mine, crezand ca eu il plac pe acel baiat. Si, ne-am mai certat..complicat..dar intr-un final m-am certat cu baiatul acela din cauza fetei aleia. Dati-mi niste statusuri pentru prieteni care te lasa pentru iubita! straight face
FUNDA- cele mai bune statusuri! :*

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca acel baiat, pe care tu il considarai cel mai bun prieten nu a stiut sa aprecieze adevarata ta valoare, inseamna ca nu stie ce a pirdut si nu a pus pret niciodata pe prietenie.
Asa ca, oare are rost sa suferi pentru cineva care nu merita?
Viata trebuie sa isi urmeze cursul, asa ca, pe viitor sa fii precauta in alegerea prietenilor adevarati
O zi frumoasa sa aihappy

| cristimihailov a răspuns:

Nu iti mai pierde timpul. Nu merita.

| gabriela1hdbl explică (pentru cristimihailov):

Merita,eram cei mai buni prieteni si vreau sa vada si el ce simt eu acum si ca nu trebuie sa iti lasi prietenii pentru iubita.

| cristimihailov a răspuns (pentru gabriela1hdbl):

Buna,

Merita sa ii arati cuiva ca te simti aiurea ca ai fost lasata la coada?
Crezi ca nu stie? A avut de ales si a ales. Aceasta a fost alegerea lui.

Ai vazut cat ai valorat cu adevarat in fata acelui om. Ai acordat prea multa incredere si te-ai ars. Din pacate se mai intampla.

Acela nu iti va mai fi prieten apropiat de acum incolo, asa ca de ce sa iti mai pierzi timpul. Cauta mai departe. Pt sufletul tau, acea persoana a murit.

| ElenaSA a răspuns:

Ce rezova cu aceste statusuri? Cauta alti prieteni si te vei simti mai bine.

| gabriela1hdbl explică (pentru ElenaSA):

Nu il pot uita asa usor, chiar daca as vrea, eram prea apropiti, ma intelegea mereu, imi era ca un frate. :/

| ElenaSA a răspuns (pentru gabriela1hdbl):

Da, nu merita sa-ti lasi prietenii pentru iubita. Dar daca prietenii intra in conflict cu iubita, ce poti face? Tu poti sa-i ceri iertare iubitei lui?

| gabriela1hdbl explică (pentru ElenaSA):

Pai nu, dar vreau sa-l fac pe el sa inteleaga ca nu trebuie sa lasi prietenii pentru iubita deoarece prietenii raman la bine si la rau..in orice situatie si nu te vor lasa ..insa cu cineva nu poti fii pana la nesfarsit. tinand cont ca nici ei nu se inteleg foarte bine. :3