Iti recomand si tie ceea ce am recomandat la fetele care se pripesc sa se epileze de la varste fragede.
Decoloreaza-l cu apa oxigenata. Cumpara de la farmacie o sticluta de apa oxigenata sigilata (adica sa nu fie rasuflata ca nu mai are efect), ia un tampon de vata si umezeste periodic firele de par si el se decoloreaza.In functie de cate ori dai se poate face chiar blond.Trebuie sa -l lasi sa se usuce inainte de a da inca o data. Si asa ramane! Ca nu mai creste si o data decolorat... ramane decolorat!
Roaga-ti mama sau o prietena sa te ajute si ai scapat o data pentru totdeauna de aceasta problema.
Ca efect secundar, este posibil sa ti-se albeasca un pic buricele degetelor de la mana cu care faci operatiunea, sau sa te piste pielea, dar... tinand cont ca unele femei isi decoloreaza parul de pe cap asa, nu e nici o primejdie. Se va lua albitura dupa cateva spalari.
Vorba proverbului :"Rabda baba la frumusete!"
Problema ta e intalnita mai des la fete, de aia Elianna ti s-a adresat ca fata, plus ca nu ai precizar daca esti fata sau baiat.
Nu inteleg ce legatura are ''a fi gay'' cu diferenta de culoare a parului din diferite zone...
Da, intr-adevar, ai pus la masculin. Dar poate ca oamenii din graba nu observa aia, gandeste-te ca mai sunt mii de intrebari care asteapta raspuns.
Tu de fapt ce vrei? O rezolvare sau o explicatie? Elianna ti-a dat o varianta excelenta ca sa scapi de problema asta. Si unii baieti apeleaza la cosmetica fara sa fie gay; de ce te revolti asa?
In plus, ti-as recomanda sa mergi la un endocrinolog care poate vedea daca nu ai testosteron in exces. Unele probleme hormonale se rezolva de la sine, in timp, altele cu medicatie.
Succes!
Eu am 13 ani si jumatate am par brunet si parul de pe maini si piciaore blond + al meu pe mana e mare
Salut am 18 ani si asa am avut si eu, iar acum mi s-a inchis culoarea si in cap. O sa vezi ca cu trecerea timpului ti se v-a inchide si tie culoarea parului.
dulcica2 întreabă: