| Enii a întrebat:

Hei TPU, deci o sa merg in Germania cu o femeie mai invarsta si fiica ei de varsta mea (13 ani) ce as putea face pe autocar sa nu ma plictsesc? PS: Nu o cunosc pe fata aia. Nu am vazut-o in viata mea. Funda ♥

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Nu e genul meu sa te sfatuiesc sa mergi cu nasul in telefon sau in mai stiu eu ce, dar poti face si asta, exista o multime de joculete. Ti-ai putea lua cateva carti la tine pentru a citii (sunt 79% sigur ca nu vei face asta)...dar cel mai bun sfat pe care ti-l pot da acum este sa te imprietenesti cu fata aceea, ce daca nu o cunosti? O vei cunoaste atunci si astfel iti poti face o noua buna prietena. De asemenea iti poti pregatii un playlist cu melodiile preferate, iti poti lua un bloc de desen pentru a desena. Poti fotografia ce vezi pe drum (dar nu cred ca merge din cauza miscarii). Succes.

3 răspunsuri:
| Lariiiiiiii a răspuns:

Bună
Ai putea să începi să vorbeşti cu acea fată, să o întrebi ce lucruri îi plac, dacă are un jurnal etc.
In schimb tu poţi să
- citeşti o carte
-sa citeşti într-o revistă sau să rezolvi exerciţii.
-să îţi începi un jurnal nou sau să îl continui pe ălă vechi.
Baftă

| andyeyes99 a răspuns:

E interesant sa cunosti oameni noi, pana ii cunosti.

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu prietenii pe retele de socializare, ai putea juca carti cu acea fata, ai putea chiar sa te imprietenesti cu ea! Nu e rau, s-ar putea chiar sa fie o persoana de treaba. Poti asculta muzica, poti citi o carte, poti dormi, ORICE. Eu am dat cateva exemplehappy. Sper ca te-am ajutat.