| Passions a întrebat:

Deci, pana ieri aveam instalat windows 7 ULTIMATE,iar trebuia sa-l formatez...un prieten de-al tatei mi-a formatat laptopul, si din pacate nu a avut timp sa instaleze toate driverele si tot ce-i trebuia...si mai ales, mi-a instalat windows 7 ENTERPRISE. Presupun ca w 7 ULTIMATE e mai bun decat ENTERPRISE. E o mare prostie stiti unde sa dau/cum sa fac ca sa-i pot schimba aceasta grafica de tot rahatul? Deci pur si simplu,se vede tot doar LAT cu scris INCETOSAT, la mess nu apare cum trebuia sa apara..deci se vede ca windows xp, dar de fapt este instalat w 7 enterprise,stie cineva cum sa-mi fac grafica,sa revina la normal? adica este foarte ciudat. Stiu sigur ca se poate reface, deoarece verisorul meu mi-a instalat odata w 7 ultimate,si grafica era ca aceasta, care imi apare acum la w 7 enterpsie,iar eu i-am atras atentia,sa-mi faca grafica normala, iar el a facut-o si habar nu am cum. Va multumesc din sufleeeeeet si FUNDA raspunsului bun.

1 răspuns:
| TheRealDaniel a răspuns:

Adevarat ca windows 7 ultimate este cel mai bun, driverele sigur au fost instalate, windows-ul 7 le instaleaza direct nu si in cazul windows-ului xp. Incearca sa dai click dreapta pe desktop la screen resolution si alegi cum iti place tie, poti sa-l personalizezi la Personalize... sper ca ti-am fost de ajutor. O zi buna