Parerea mea...nu stie nici el ce vrea, din moment ce nu poate sa aleaga pe una dintre voi.
Sfatul meu este sa te desparti de el. Sunt sigura ca nu va iubeste pe niciuna, ci doar va place. Este o mare diferenta
Acum, daca nu il mai iubesti ca la inceput, eu sunt sigura ca vei ajunge sa nu il mai iubesti deloc.
So... uita-l. Nici nu stie cat e de penibil sa se poarte asa cu o fata, sa ii spuna asa ceva in fata. E clar ca e disperat dupa atentie
Daca el crede ca fetele sunt niste papusi pe care le manevreaza cum vrea, se inseala Spune-i ca e un fraier si sa te sune cand se maturizeaza [glumeam]
Bafta!
E clar, e prost.
Cum sa spui "va plac pe amandoua la fel"?
Asta denota faptul ca este un baietel care nu stie ce vrea, caruia ii face placere sa se joace cu sentimentele altora.
Lasa-l. Mai sunt baieti pe lumea asta.
Sa ramana cu cealalta, sa-si bata joc de ea.
Ma crezi ca si eu am aceeasi problema?. Doar ca eu sunt de partea cealalta.Adica el a fost cu mine si s-a cuplat cu cmpb a mea.Acum iar se da la mine si s-a despartit de ea.Eu una nu-l mai cred, nu e prima data cand face asta.Eu zic sa nu oferi iubire cuiva care nu merita, iti faci singura rau. Daca va iubea pe amandoue era normal ca nu fie cu niciuna.Pentru k altfel isi batea joc de una din voi.Eu zis sa-l lasi cu Ana Maria si sa nu-i mai dai satisfactie.(imi pare rau ca e o parere mai drastica.dar e cel mai bine, ma rog asa cred ca e cel mai bine). DEcizia iti apartine.
Ma, niciun baiat nu spune: "Va plac pe amandoua la fel" e clar e un nesimtit si parerea mea el e intr-o relatie doar ca sa vada altii ce scmecher e
Mda...isi bate joc de tine . Cand un tip zice '' va plac pe aman2 la fel'' e cam ciudat si se da de inteles... tu fa ce crezi tu ca ar trebui sa faci.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: