| TeQui a întrebat:

deci sa incep cu inceputul happy Stateam singura in banca la scoala si un baiat mereu venea si statea cu mine in pauze Eu bineinteles ca il lasamhappy era simpatic ma amuzam si. m-a intrebat daca vreau sa stau cu el iar eu i-am raspun da si am stat cateva luni impreuna dupa care am aflat ca ma place laughing Era ultima zi si luam vacanta m-a intrebat daca sa mai stau si cu el la anul? iar eu am zis nu. de atunci nu prea m-a mai bagat in seama ...Credeti ca am facut o greseala? Adica nu ne sarutasem sau era ceva intre noi doar discutam si a Inceput Scoala ma duc si din spatele meu vine el happy arata super... eram stana de piatra A zambit si mi-a spus " Nu stii sa saluti? happy ". eu am tacut deoarece el nu prea vb cu mine Dar in fine decat asta am discutat in prima zi dupa nici nu s-a mai intors la mine. Si s-a asezat in fosta lui banca cu un prieten de al lui. Iar mie incepuse sa imi para rau ca l-am refuzat. Ce credeti ca ar trebui sa fac? ce sa ii raspund daca se ofera sa mai stea cu mine? Dau funda si vot

3 răspunsuri:
| Brittanie a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el. Spune-i sa se intoarca in banca ta.

| TeQui explică:

Totusi parca as vrea sa ma intrebe el din nou. mi-e greu sa ii spun. ce o sa creada?

| Alexakos a răspuns:

Daca se mai ofera sa stea cu tine si iti place atat de mult spune da. insa daca vrei sa incerci sa il mai atragi iar. spune-i cand e singur. te duci la el si ii spui. "locul de langa mine e liber" si pleci. si dupa aia vezi daca se aseaza sau nu. daca e mai prostut si nu intelege. atunci il intrebi, vrei sa stai cu mine? dar prima faza daca o intelege atunci e mai fain. bafta.