| Ella21052003 a întrebat:

Deci vreau sa slabesc! Ca sa fac asta trebuie sa fac sport si sa mananc mai putin si mai sanatos.Dar nu pot! Uite cum sa treaba :sport fac o data pe saptamana --la ora de sport(nu am cand altcandva ), DAR alta este problema. Nu ma pot abtine din a manca ...Chiar daca am destule scopuri,haine si rochia de banchet care sa ma motiveze, zic ca ma apuc de manacat mai putin,dar cand vad mancarea simt ca nu ma mai pot opri...
Ce sa fac? Trebuie neaparat sa slabesc pana in aprilie,caci se apropie banchetul si trebuie sa imi fac rochia.
Va rog sa nu luati in ras problema mea.

Aaa si daca rot am pus o intrebare, sa o completez :Cum pot sa imi albesc dintii fara sa ma duc la dentist?

3 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. daca mananci ce trebuie nu ai cum sa mananci prea mult.

| RainbowD a răspuns:

Salut. Diete, eu zic să nu ți. Eventual, apucă-te de sală dacă ai timp. Sau, fă exerciții cardio, înot, alergare, mers pe bicigletă. Învață să mănânci mai sănătos, gen legume, fructe lactate, fixează-tk 3 mese pe zi, etc. Elimină zahărul şi dulciurile dacă poți, şi eventual pâinea (eu am avut rezultate) Dar, totuşi prin sport se arde cel mai repese țesutul adipos (grăsimea), asa că sportul rămâne cea mai bună metodă de a slăbi. Dacă se poate să faci în fiecare zi. (Alergare, mers pe bicigletă, etc.) Baftă!

| Denisa09Ax a răspuns:

Dintii se pot albi cu bicarbonat de sodiu, doar o data pe saptamana e i dicata sa te speli ci bicarbonat.
Si eu am patit la fel cu manacarea, nici acum nu ma abtin cine stie ce.
Mai fa sport soi asa o sa mai scapi de kg in plus.
Eu pe peroada de1 an am slabit 5 kg.
Tot e ceva, sper ca te am ajutat.
Funda iubita?