| ericka9 a întrebat:

Hei, TPU.Deja nu mai suport situatia asta! Nu am prea multi prieteni din oras de la mine, cei care ii am sunt de la tara(am acolo bunici), deci nu prea ies in oras, de fapt nu ies deloc. O zi normala de-a mea decurge cam asa:
>dimineata-scoala
>dupa-amiaza-acasa
Iar in week-end tot acasa, de fapt in casa.Si e cam frustranta chestia asta, am avut chiar tendinte de sinucidere din aceasta cauza dar mi-au trecut. M-am saturat de stat in casa, cand ma uit pe geam si vad pe altii de varsta mea(17) care ies, se distreaza, de obicei imi dau lacrimile.
Si ca si cum asta nu ar fi de ajuns, imi mai spun si parintii:"Da'mai du-te si tu prin oras la o plimbare!". Iar eu:"M-as duce daca as avea cu cine!". Daca ati sti cat de nasol ma simt in acel moment, imi vine sa fug de acasa, sa plec undeva pentru totdeauna, m-am saturat sa-mi reproseze asta proprii parintii. Ce sa fac? Am incercat sa-mi fac prieteni dar nimic. Poate eu sunt de vina dar chiar nu stiu ce sa fac.Si cel mai rau e, ca atunci cand parintii imi zice cele de mai sus, imi trece iar prin gand ideea cu sinuciderea.Si ma tem sa nu cad intr-o depresie si sa fac o prostie.
Deci, aveti o idee, ceva? Si scuze pentru roman.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Asa sunt si eu
laughing
Dar nici ca imi pasa'
Eu n-am cu cine
PEste tot unde ma uit...Numai agarici numai fete usoare
Tre sa stau sa imi aleg prieteni
restul e istorie aproape la fel ca tine
Asta se intampla cand esti diferit.
Daca vrei sa vorbim da-mi un mesaj wtf?
Rapp rul'z [; x]
Rog agarici care se cred buricu pamantului STFU

| Ayna a răspuns:

Pai cred ca esti o prostanaca, ma scuzi.
Decit sa stai cu nasul in calculator toate ziua, scriind despre faptul ca nu ai prieteni si gindindu-te la suicid, mai bine ti-ai ridica fundul si ai iesi afara, macar si singura.Cunostinte vei face oricum, mai ales daca mergi la o plimbare, la sigur vei intilni un baiat cu care ai iesi in oras si iti va face cunostinta cu persoane noi. Da asa, cum vreai sa ai prieteni daca ei nici nu stiu de existenta ta? Sa iti vina la usa sa faceti cunostinta?
Detetest indivizii care se gindesc la suicid, mai ales din asa prostii.Sunt copii care ar da orice ca sa mai traiasca o zi, fiind bolnavi sau neavind ce minca.
Dar tu ai de toate, parintii; acoperis deasupra capului, ce pune in gura si din prostie ca, singura esti vinovata ca stai inchisa intre peretii casei vreai sa faci acest gest care pur si simplu iti vor distruge parintii!
Esti egoista si proasta, ma ierti! Sinucide-te, da! Du-te in pamint, in sicriu la sigur vei avea mai multe cunostinte...

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna.
Ai spus ca "nu prea"ai prieteni in oras la tine deci inseamna ca cel putin 1 prieten/a ai si tu, iar daca nu ai nici macar 1 atunci, cauta printre cunostintele tale, colegi, vecini, fosti colegi etc.cateva persoane sau doar una cu care sa vorbesti, sa o contactezi, intrebi ce mai face etc.si o inviti la o plimbare. Daca nici asa nu se poate, te poti inscrie la vreun curs de dans, karate, limbi straine sau ce vrei tu si acolo cu siguranta vei cunoaste multe persoane.Trebuie doar sa ai si tu spirit de initiativa, sa nu astepti ca altii sa vina tot timpul la tine, sa comunici, fi prietenoasa, amabila. Daca iti faci noi cunostinte foloseste-le cat mai mult numele lor(astfel te vor considera simpatica), pune intrebari despre viata lor dar nu indiscrete.
Bafta!happy

| myrcea_2787 a răspuns:

Pai cautati prieteni care sa semene cu tine si sa ii placa aceleasi lucruri. daca nu merge asta du-te afara cu ceilalti si incearca sa tot vorbesti cu ei si poate la un moment dat vor vorbi cu tine daca nici asa nu vorbesc cu tine intreabai de ce nu te baga in seama