| AnaMariaidk a întrebat:

din nou cu acelasi subiect big grin
astazi, cand eram in oras, eram cu prietene si acel prieten care ma tot cicaleste, adica... ma pupa pe obraz, ma ia de mana, ma tine de mijloc, chestii din astea de cuplu. dar nu ma place big grin si chiar azi am trecut pe langa baiatul pe care-l plac, si fix atunci m-a vazut, a intors repede privirea si incepuse sa vorbeasca din nou cu prietenii, dupa ce am trecut de el, prietenul ala al meu ramasese in spatele meu, si incepuse sa ma strige, si ma apucase de haina, sa ma ia iar sa ma pupe laughing si cand amintors capul ca sa ii zic sa ma lase, privirea mea s-a dus imediat catre baiatul pe care-l plac, si de care trecusem. EH! FIX IN MOMENTUL ACELA INTORSESE CAPUL DUPA MINE SI S-A UITAT LA MINE VREO 5-7 SECUNDE, o fata gen " dc o tot atinge ala asa? sunt impreuna?! raised eyebrows hm " vaaai, cred ca eram in al noulea cer, de atunci ma tot gandesc ca poate nu e prima oara cand intoarce capul big grin. Dau funda la cel mai sincer raspuns pe care-l primesc, in legatura cu ce credeti voi big grin mersi

2 răspunsuri:
| BlitzkriegJack a răspuns:

Stai, stai...
...in toata adunatura aia de text era si o intrebare?

| robe_5426 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa il faci pe prietenul tau sa inteleaga ca nu il placi si ca placi pe altcineva.Iar referitor la baiatul pe care il placi..nu se stie niciodata parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu el sa iesiti la o plimbare si sa aflati mai multe unu despre celalalt.Bafta!