Cu totii am trecut prin astfel de momente neplacute.
Eu unul iti sugerez sa iti faci alti prieteni si sa incetezi sa mai discuti cu cei care te-au dezamagit.
Nu esti singura care trece prin asa ceva, si eu am trecut de cateva ori pana am invatat sa ma limitez cu increderea, ca in ziua de azi nu poti avea incredere in absolut mai nimeni...si e naspa unde s-a ajuns.esti bun/de prieten pana prezinti interes si esti de folos ca in rest fiecare pentru el, dar mai dureros e sa vezi oameni pe care-i considerai prieteni cat de parsivi pot fi, eu unu sincer nu stiu daca am vreun prieten si cand spun prieten ma refer la adevaratul sens al cuvantului, ca multi fac confuzie.nu mai fi asa credula, deschisa cu prietenii, nu mai vorbi tot cu ei.problema e ca vor deveni curiosi, distanti, ca doar asa e omul.
Stai calma ca nu ești singura care trece prin asta. Am avut încredere în 2 colege mult mai mult decât ar fi trebuit sa am și m-au trădat. Dar nu stau sa îmi plâng de mila și nu regret deoarece mi-am deschis ochii în sfarsit și am realizat ca nu trebuie sa mă incred in oricine doar pentru ca imi place compania pe care mi-o ofera.
Și am tinut mult la ele, le-am considerat surorile mele si le-am spus parerea mea sincera despre absolut oricine. Unde am ajuns? Sa fiu izolata. Dar nu mă deranjează pentru ca ma gandesc ca ce s-a intamplat s-a intamplat cu un motiv și ma gandesc ca ele sunt cele care nu mă merita.
Stai departe de respectiva persoana. Tot ce pot sa iti spun este ca daca a facut ce a facut o dată, o va face si a doua oară, cu siguranta. Ea te pierde pe tine, iar tu trebuie sa te tii tare și sa nu cedezi în fata ei, chiar dacă îti e greu si sunt momente cand vrei sa o iei în brate.
Stiu, dar eu am tinut atat de mult la el, intr-un fel am ajuns sa il iubesc, azi depilda, l-am pus pe un prieten de al lui sa il intrebe de ce e suparat pe mine, si respectivul baiat a spus ca el a zis ca face pe suparatul numai sa ma enerveze, chestie pe care a mai facut-o de multe ori, pe langa faptul ca azi mi-a dat block pe facebook, eu tin mult la el, dar totusi nu are el dreptul sa fie suparat, poate eu sa fiu pentru ca m-a tradat. partea proaste e ca a ajuns sentimentul de iubire la mijloc, si chiar ne-am atasat unul de altul, si dupa privirea lui nu prea poate sa stea nici unpic fara mine, adica pe bune in ore fac si eu pe suparata si el se uita la mine cu fata aia de catelus plouat iar cand ma uit inspre el, trage capul si face o fata incruntata.